Milyen kutyát tarthatnék egy 10hónapos baba mellé?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük az állatokat a 10hónapos fiam is.Szeretnék valamilyen kutyát vagy állatot.Tudtok valamit ajánlani?Előre is köszönöm!2009. okt. 5. 20:00
11/12 A kérdező kommentje:
shar-pei az tényleg aranyos kutya.De a szomszédunknak is van,de ő nagyon horkol meg röfög.Ezért nem is gondoloztam ezen a fajtán.Tudom,hogy gyerekszerető mondjuk ő lány kutyus és nagyon oda van a fiamért,de mint írtam a röfögés szempontjából nem merem beválalni!
2009. okt. 6. 23:30
12/12 anonim válasza:
Áááá pedig nagyon megszeretnéd a röfögését és horkolását. Bull típusú kutyám van (anyám azt mondja disznóval van keresztezve) és én már el sem tudnám képzelni ezek nélkül a hangok nélkül az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!