Szerintetek mennyit adjak ki egy husky kölyök kutyáért? A 35 nem túl sok érte?
Így van!Nem lát bele az orvos,nem tudja megmondani,vannak-e fajtára jellemző betegségei vagy épp idegrendszeri problémái.Már csak azért se vásárolj ostobaságból szaporítóktól(ezek azok,akik szerint jó a kutyájuknak,ha egyszer "anyuka"lesz),mert ha nyakukon maradnak a kutyák,legközelebb nem szaporít.
Van szánhúzó fajtamentés,érdeklődhetnél náluk.Valószínűleg nem kiskutyát kapsz,de egészségesen,szocializálva,ivartalanítva kapod meg.És tudod,hogy felnőttként nem lesz keverék,mit a szaporítós kutyánál nem tudhatsz.Lehet a sarki Bodri is az apjuk,a szaporító nem fogja neked elmondani.
Állatorvossal átvizsgáltatott. :) Megy a vevő hülyítése. Tenyésztőnek se ad... Mintha tenyésztő venne ilyen helyről!
A lényeg, hogy az ilyen kutya még ingyen is drága.
én az egyik kutyámért az ukrán hatátáig mentem.. picit több mint 400km volt oda vissza :D
Az a baj az ilyen családnál vett kutyákkal hogy nem tudhatod, hogy milyen betegségei lehetnek a kutyának(persze egy kenneles kutyánál se, de ott jóval kisebb az esély örökölhető betegségekre)
Nekem az egyik kutyám nem törzskönyves. Mikor vettem előtte megnéztem a kenneleket írták hogy 150.000 egy kis kutya.. magyar ember lévén azt mondtam hogy meg a kisfaxxom láttam expresszen olcsóbban. Megvettem a kiskutyám szeretem imádom. másfél éves múlt legalább 200-300ftba van már csak az állatorvosi költsége és ez csak nőni fog.
Valszeg baj lesz a lábaival, és allergiás is minden szirszarra.
Ne a kutya vételárán spórolj, inkább csak egy évvel később vegyél kutyát és tegyél rá félre addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!