Mit csináljak, amikor sétánál a kutyám nekiáll ugatni az idegen kutyát?
Nem agresszióból ugatta meg az idegen kutyát, de teljesen bepörgött, körbe ugrálta meg ilyenek és nagyon hangos és mély volt. A másik meg csak érdektelenül megszimatolgatta, egy öreg pórázmentes tacskó.
Meg nálunk van ilyen pusztaság, azon elengedtem a pórázát mert nem szalad el. Erre jött arra egy pasi a kutyájával kocogtak, az enyém meg ugatott és utánuk rohant (visszajött hozzám simán) az a kutya is le se sz*rta egyébként őt.. :'D De nem tudtam kezelni a helyzetet tényleg. Amikor póráz nélkül volt és elkezdett rohanni a kocogók felé.. nem akartam utána szaladni. Azt hiszem az a bajom, hogy ilyenkor egy picit megijedek.. :S
Mondjuk szólj rá, állítsd le fizikailag, ha abbahagyta, adj neki jutalmat, dicsérd meg.
Tanítsd meg, hogy hívásra azonnal visszamenjen hozzád...KUTYASULI
"szólj rá, állítsd le fizikailag, ha abbahagyta, adj neki jutalmat, dicsérd meg" - ezeket ismerem...
Nem vagyok hozzászokva az ilyen szitukhoz lélekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!