Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyahámot ki találta ki és...

A kutyahámot ki találta ki és minek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha már szépen jön a kutyusod séta közben akkor szerintem tök mindegy hogy hám vagy nyakörv van rajta, amelyik jobban tetszik a gazdinak. De az tény, hogy hámmal nagyon kevés kutyát lehet megtanítani sétálni, nekem nem sikerült :( mi azóta se használjuk
2013. máj. 28. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyik kutyámnak sérült a nyaka, a másikat meg jobban szeretem hámma vinni, mert mindig leesik róla a nyakörv, akárhogy is húzom meg, megfojtani pedig nem szeretném. Mèg nem veszek neki újjat hámmal sétáltatom a biztonság kedvéért. Szerintem hasznos dolog, van hogy sétáknál is kellhet.
2013. máj. 28. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi akkor tettük a kutyára, amikor kennelköhögéses volt, sokkal szebben is sétált benne, mint pórázon.
2013. máj. 28. 18:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Jaítás: Mint nyakörvvel
2013. máj. 28. 18:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én kutyámnak azért van, mert érdekes módon ő nyakörvvel húzott jobban. Abszolút nem zavarta az a tény, hogy hörögve fuldoklik. Engem viszont igen. Azóta hámja van, és nem mondom hogy soha nem húz, de nem olyan sokat. Ez nem a hám miatt van, hanem a tanítás miatt persze. Ettől függetlenül én jobban szeretem.
2013. máj. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!