Border collie- border mania- mennyibe kerul ott kb egy kiskutya?
Lattam hogy most szulettek kiskutyak.
Szukat szeretnek. Mennyibe kerul kb ott egy kutya?
Koszi elore is :)
szerencsédre nem annyi,mint a ködös albionban :)
mivel ott a mult héten egy kiképzett 1 éves border collie kutyáért 10 000.-fontot fizettek !!
de 5-6-7-8 000 .-font az alapáruk :)
Németországban 800-1000.-euró egy törzskönyves 10-12 hetes kölyök ára .
Magyarországon 20 000.-ft-tól már találsz border collie színű,és alkatú kutyát ! ha-már ragaszkodsz a törzskönyves kutyához.
de szerintem 80-100000.-ft körül lehet .
a tenyésztőtől miért nem tudod megkérdezni? ilyen hozzáállásal tuti nem kapsz tőle kölkyöt, sztem el is felejtheted...
mondjuk mo.-n az alapár úgy 150 (van alatta, felette is), külföldön 1000 euró (kérdeztem, azért tudom).
Értem. És tisztában vagyok, hogy a szülők elismertek és a betegségek ellen szűrtek, ergo a kiskutyák is egészségesek.
Frizbizni és aggilityzni szeretnék majd a leendo kiskutyammal.
De persze az ara is erdekell :))
na, ez a hozzáállás már jobban tetszik :)
de tényleg őt kérdezd meg, szerintem nem fogja leharapni a fejed. sőt, ahogy én hallottam kifejezetten kedvesen, kultúráltan hajtja el még a nagyon gáz vevőket is...
azért az javaslom, inkább először csak mesélj magadról, meg hogy mit szeretnél a kutyuval, az árat csak a végén kérdezd, vagy később (én asszem a második, harmadik levelemben kérdeztem árat, ne higgye azt, hogy csak az a fontos...). tudom, hogy ez is fontos, mert nem olcsó kutyák, de ne ez legyen a legelső szempont, hanem, hogy olyan kutyid legyen, akivel nagyon jó életetek lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!