Jó minőségű táp a Royal Canin?
Perzsa macskánk 15 éve ezt eszi, és eléggé ízlik neki :)
Szóval ha megtudod fizetni akkor hajrá.
Minden változata nagyon durva allergiát okozott.
Nem éri meg az árát.Mint fentebb írták,nagyon sok benne a gabona.A márkanevet,szép csomagolást meg a reklámot fizettetik meg,nem a minőséget.
Ilyen árfekvésben milliószor jobb pl.az Acana,ami nincs tele felesleges gabonával.
Ha nem ragaszkodsz a márkanevekhez,akkor jó árú és minőségű a Brit Care.
Szerintem is ennyi pénzért kapsz jobb minőségűt is. De kikell próbálni, ha megtudod fizetni akkor egy próbát megér. De néz körül, sok kutyának hasmenése lesz tőle, stb...
jó táp az acana, orijen, de ezek is jó drágák, és elég erős tápok, van olyan kutyus aki nem bírja, és hullik pl a szőre tőle. A brit care-ről nagyon sok jót lehet hallani, énpont most akarok át állni arra, de ezt ha jól tudom csak netről lehet rendelni, én boltokban még nem láttam.
VAn még a wild of taste (azt hiszem ez a neve) erről is sok jót lehet hallani, bár picit drága. De kinek mi a drága, ez is fontos szempont. A lényeg h pedigreet és társait ne adj a kutyusodnak, mert azzal teszel neki a legrosszabbat!
Utolsó vagyok, itt egy honlap ahol csillagok alapján mutatják meg, hogy melyik táp milyen. Van egy kis szöveg is a tápoknál ami az összetevőt elemzi, érdemes megnézni, hogy az eukanuba meg a hills, pro plan 1 csillagosok,és mégis milyen drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!