Milyen gyakran tüzel a kutyus?
Shih-tzu kislány kutyusom most lesz 10 hónapos. 3hónappal ezelőtt tüzelt! Tegnapelőtt viszont megint elkezdődött nála. Úgy tudtam, hogy 1évben kétszer tüzelnek?
Most akkor hogy is van ez?
Vagy valami baj van?
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm a válaszokat!
Elvittem orvoshoz, mert hát nagyon aggódtunk, nehogy komolyabb baj legyen.
Először azt mondta a doki, hogy ilyen kis korban még előfordulhat rendszertelenség, de a biztonság érdekében azért megvizsgálja.
Hüvelyultrahangozta, ott nem látott semmit, majd vett tőle vért. A fehérvérsejt száma 2x annyi volt mint lennie kellett volna. Vagyis méhgyulladás. De reméljük csak egy kicsi. Kapott antibiotikum szurit, és egy hétig kell augmentint adni neki.
Reméljük minden rendben lesz.
Bár nagyon vidám, rosszcsont, úgyhogy komoly baj nem lehet.(vagyis nincsenek nagy fájdalmai)
Csak azért írtam le, hogy akinek hasonló problémája van, az tudjon mihez nyúlni.
Remélem segítettem vele!
Sziasztok!
Hát sajnos nem gyógyultunk meg. Gennyes méhgyulladás lett belőle, ami sajnos nem tudott ürülni, így sajnos ma műtét lett belőle. Teljesen kipakolták aranyomat.
Most éledezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!