Pro Pack száraztápról egy-két jó szót mondanátok? Vagy rosszat?
Vizslakölyök, fél éves (nagytestű kölyök).
Eddig Eukanubát kapott, de sokat púzott tőle. Áttértünk a Brit Care-re, ami bevált, de a Pro Packet olcsóbban tudnám venni és egy másik vizslás ajánlotta. Gondoltam utánajárok. Köszi!
Én ezt találtam róla " a recepttúrákhoz a legkiválóbb minőségű alkotórészeket - mint a bőr és a csont nélküli szín csirke és bárányhús, rizs, baromfizsír - használnak föl, ami biztosítéka annak, hogy az állat a legtöbbet hasznosítja az elfogyasztott táplálékból. Kiváló hasznosulásának köszönhetően, a napi szükséges tápmennyiség kevés, ezáltal etetése gazdaságos, és a keletkező ürülék mennyisége is minimális."
SZÍN CSIRKEHÚS?
Hát ha szín csírkehúst tartalmaz az jó! Betudnád linkelni az oldalt ahol találtad? Mert én ezt találtam és most néztem hogy egy betű eltérés van a névben. [link] Lehet hogy nem is erre gondoltál?
Itt viszont nem túl bizalom gerjesztő a leírás. Főleg ha az árát nézem.
Jót nézel, én itt néztem: [link] meg előtte valahol máshol is...
Brit Caret azért ajánlották, mert olcsó és nincs benne kukorica, egyébként
én írtam félre a táp nevét.
ProPac 26% fehérje, Brit Care 28% fehérje
rostanyag min 4% és min 2%
Nem látom, hogy többet tudna, mint a Brit és igazából nekem az lenne fontos, hogy a kutya egészséges legyen, nem számít a 2-300 forint árkülönbség. Mindkettő szuperprémium, szójátlan, de csak a Brit Careben nincs kukoricaliszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!