Szerintetek létezik olyan, hogy egy kutya úgymond, , bekattan", vagy minden csak helytelen nevelés eredménye?
Szia. Az nem lehet hogy esetleg a dereka/csípője, vagy a hátsó lábai érzékenyek, netalán fájnak neki?
Mert az, hogy nem engedi, hogy ott megfogjátok, én erre gondolnék. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mi van akkor, ha mondjuk Dp kezd kialakulni, fáj neki, és amikor a házában fekszik, és a nevén szólítjátok mondjuk fel akarna állni, csak fáj neki, és azért morog. Lehet, hogy butaság amit mondok, de ha már ennyi mindent próbáltatok, és nincs eredmény, akkor bármilyen ötlet jó lehet.
Én a helyedben kivizsgáltatnám ezt is a dokival, illetve amit előttem írtak, hogy lehet, hogy a szemével van a baj.
Vigyétek el egy rendes kivizsgálásra, ami igaz, hogy zsebbe nyúlós dolog, de hátha végre kaptok választ a kérdésekre.
Szerintem nincs hozzá köze, de érdekes lehet, hogy nálunk a megérkezés, hogy a kutya nyugton legyen, úgy zajlik, hogy simán bemegyek a házba, ő félreáll. Semmi beszéd, se szemkontaktus, semmi. Majd ha újra kijttem, akkor van heves üdvözlés. Múltkor ezt felrúgtam, és hívtam volna magamhoz, kutya tök értetlenül ül és néz rám, nem is jött oda.
Nem tudom nálatok ez a hazaérkezés miért így zajlik, miért ellenségesen fogad a kutyátok. Esetleg túlzottan területvédő, és ez kapcsolódik be nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!