Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek létezik olyan,...

Szerintetek létezik olyan, hogy egy kutya úgymond, , bekattan", vagy minden csak helytelen nevelés eredménye?

Figyelt kérdés
A kutyámnak kölyökkora óta vannak olyan dolgai(negatívak),melyet sem az orvosok,sem kutyakiképzők nem tudtak eddig megmagyarázni.Mostanában nagyon különösen viselkedik,már szüleim is félnek tőle,én pedig attól tartok így,10.éves korára,hogy teljesen bekattan.Találkoztatok már hasonlóval ill,szerintetek létezik ilyen?
2013. máj. 23. 22:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Amit leirtál, teljesen ugy viselkedik a kutya, mintha nem látna.
2013. máj. 24. 06:35
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Az nem lehet hogy esetleg a dereka/csípője, vagy a hátsó lábai érzékenyek, netalán fájnak neki?

Mert az, hogy nem engedi, hogy ott megfogjátok, én erre gondolnék. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de mi van akkor, ha mondjuk Dp kezd kialakulni, fáj neki, és amikor a házában fekszik, és a nevén szólítjátok mondjuk fel akarna állni, csak fáj neki, és azért morog. Lehet, hogy butaság amit mondok, de ha már ennyi mindent próbáltatok, és nincs eredmény, akkor bármilyen ötlet jó lehet.

Én a helyedben kivizsgáltatnám ezt is a dokival, illetve amit előttem írtak, hogy lehet, hogy a szemével van a baj.

Vigyétek el egy rendes kivizsgálásra, ami igaz, hogy zsebbe nyúlós dolog, de hátha végre kaptok választ a kérdésekre.

2013. máj. 24. 08:07
 13/22 anonim ***** válasza:
Lehet hogy hülyeséget mondok,de mikor írtad,hogy meghallja a nevét és hörög,egyből arra gondoltam,hogy mi van,ha a saját nevéhez kapcsol rossz dolgokat,és azért ellenséges?
2013. máj. 26. 10:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyébként milyen fajta kutyus?
2013. máj. 26. 10:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Talán nevelni kéne.Ő a falkavezér, nincs lemozgatva az a baja.Ennyi.
2013. máj. 26. 11:19
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem ő a falkavezér és mint írtam,bőven mozog,a kertben rengeteget illetve azért a biciklitúrák és nagy séták...Nem tudom,honnan veszed,hogy nincs lemozgatva-bár ezzel könyű orvosolni minden problémát,csak jelen esetben nem ez a porbléma.Ha falkavezér lenne,alighanem sz*rna arra,ami mondok,nem lenne MINDIG és mindenhol,bármilyen esetben 100%-ban behívható,nem látnám annak a jelét,hogy tisztel(pl előreenged)nem vehetném el az ételét,játékát,amit imád és így tovább...Erdélyi kopó keverék a kutya.
2013. máj. 26. 11:51
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem valószínű,hogy rossz dolgokat kapcsol hozzá sőt,épp ellenkezőleg,hiszen rengeteg a tanítás,a jutalom,ha nevén szólítom már rohan,mert abból általában mindig valami pozitív következik(séta,labdázás,bringázás,jutalommal tanítás,simi stb)Nem,ez csak akkor van,ha megérkezünk valahonnan,akkor ha egy minimális figyelmet is fordítok felé,már akkor agresszív,pl:nevét hallja,ránézek,felééindulok,simogatnánk,stb.Fél perccel később,ha bementünk a házba és újra kijöttünk,ez már nem probléma.
2013. máj. 26. 11:53
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem tartom hülyeségnek a feltételezéseiteket,sőt,felszavazom a válaszokat,de hozzáteszem,a látása kitűnő.Ötven méterről is simán kiszúrja a macskákat vagy ha valaki közeledik a kerítés felé,a jutalomfalatkákat bámulatos ügyességgel kapja el a levegőben,ahogyan a labdát is.
2013. máj. 26. 11:54
 19/22 A kérdező kommentje:
,,Talán nevelni kéne"....Tíz évem arra ment rá,hogy ennek a kutyának minden létező dolgot megtanítottam,engedelmesebb,mint nagyon sok fajtársa és távolról is irányítható,behívható,szófogadó,bárhol tud kulturáltan viselkedni,DE vannak olyan bibijei,amihez a kutyakiképzők és az állatorvosok sem tudtak mit szólni.De azért az,hogy nem nevelem,apám...
2013. máj. 26. 11:57
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs hozzá köze, de érdekes lehet, hogy nálunk a megérkezés, hogy a kutya nyugton legyen, úgy zajlik, hogy simán bemegyek a házba, ő félreáll. Semmi beszéd, se szemkontaktus, semmi. Majd ha újra kijttem, akkor van heves üdvözlés. Múltkor ezt felrúgtam, és hívtam volna magamhoz, kutya tök értetlenül ül és néz rám, nem is jött oda.

Nem tudom nálatok ez a hazaérkezés miért így zajlik, miért ellenségesen fogad a kutyátok. Esetleg túlzottan területvédő, és ez kapcsolódik be nála?

2013. máj. 26. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!