Tényleg létezik fehér kullancs? és ez van a kutyámban?
Figyelt kérdés
szokott lenni benne kullancs, sajnos most is kiszedtem belőle vagy 5-öt az elmult pár napban.. pedig kapott cseppeket és mégis..viszont most találtam egy fehér kullancsot. nem is lehet észrevenni mert nagy szőre van a kutyusomnak és ráadásul fehér, de simogatás közben vettem észre. soha nem láttam még ilyen fehér kullancsot. még nem szívta meg magát annyira kb 3 napos lehet. de teljesen fehér. ártalmasabbb mint a fekete? vagy teljesen mindegy? csak azért kérdezem mert nem láttam még ilyet és nem is hallottam..2013. máj. 14. 20:53
1/7 anonim válasza:
ixodes ricinus nősténye,a lájm kór és a babeziózis terjesztője
3/7 anonim válasza:
Kutyám életének első kullancsa sok év után tegnap este egy fehér alig 5 mm-es kicsit szívott kullancs.Láttam jó pár kullancsot életem során, de ilyet még nem.
5/7 anonim válasza:
Milyen cseppet használtok? Ha nem használ, cseréljétek másikra. Nekünk az ExSpot tökéletesen bevált, mióta megkapta egy kullancs sincs benne, pedig igen fertőzött területen lakunk.
6/7 sameths válasza:
Scalibor nyakörv, fontos, hogy olyan szert használjatok, ami nem csak a kullancsok ellen, de a szúnyogok ellen is véd.
7/7 sameths válasza:
Ja, és a bágyadtság, étvágytalanság és a véres vizelet egyértelműen a babéziózisra utal, ebben az esetben azonnal menjetek orvoshoz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!