Hol kapható ez a fajta kutya?
Figyelt kérdés
Goldendoodle kutya érdekelne, viszont nem találtam itthon tenyésztőt. A környéken tud valaki esetleg megbízhatót?2013. máj. 22. 18:58
1/17 anonim válasza:
Amit te keresel, az keverék kutya. A golden retriver és az uszkár keveréke.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nincs tenyésztője mivel két fajta keresztezése (labrador, és pudli), és elég új keletű dolog. Amerikában hódít, onnan tudsz hozatni magadnak.
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de úgy tudom, hogy elfogadott fajta. Ezért kérdeztem.
2013. máj. 22. 19:04
4/17 A kérdező kommentje:
2es!
Nem labradoodle-t keresek amúgy...
2013. máj. 22. 19:05
5/17 anonim válasza:
Ja bocsi, az egyiknek hosszú a szőre...amúgy itthon nem elfogadott fajta.
6/17 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, de attól még érdekel :D
2013. máj. 22. 19:25
7/17 anonim válasza:
Amerikából tudsz behozatni törzskönyveset, itthon meg vehetsz egy golden, pudli keveréket. Itthon nem kapsz törzskönyveset.
8/17 anonim válasza:
Törzskönyv keveréknek? És melyik szervezet adja ki?
9/17 anonim válasza:
Jó akkor nem törzskönyveset hanem regisztráltat, sajnos angolul nem tudok, magyarul kevés van róluk ebből a szempontból. De regisztrálják a párosításokat náluk is.
10/17 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy Amerikában abszolút elfogadott a fajta, pont ma néztem róla egy ismertető filmet.
2013. máj. 22. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!