Tényleg ennyire BRUTÁL egy tibeti masztiff?! Újságcikk (elrémisztő) szövege lent.
"Cases of Tibetan Mastiff pets attacking family members, visitors and passersby are occasionally reported in Chinese cities and often lead to serious injuries and even deaths".
CSALÁDTAGOKAT is?! Sok helyen pont azt olvastam (persze nem első kutyának, tudom), szereti a gyerekeket, lojális.
Most már nem tudom kinek higgyek...
Értem, nekem kicsit fura felfogás ez a "tartsunk kutyát szimbólumértéke miatt", az meg pláne, hogy "minél vadabb, annál jobb", de így érthető, hogy ott náluk mi lehet a gondok okozója...
Sokan írtátok a szebbnél-szebb példákat arra, hogy valójában a neveltetés dönti el milyen kutya lesz belőle. Lehet arról valahol olvasni (mindenre kiterjedő, hosszadalmas cikkeknek is örülnék), esetleg valahol "beletanulni", miképp neveljük helyesen a kutyáinkat? A legjobbat szeretném kihozni majdan belőlük - és belőlem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!