Szerintem jo dolog, ha valamit el akarsz keríteni de nem akarsz kerítést...én is gondolkodtam raja hogy veszek (én a fáimat akarom elkeríteni:))...nekem egyik ismerősöm mesélte hogy ők is ezt használják (még építkeznek és a kerítésre még nem jutott idő :)) ő azt mondja hogy megérte megvenni.
Egyébként aki nem ismerné annak egy kis leírás. Egyébként rejtett kerítésnek is hívják.
"A rendszer rádióhullámok segítségével működik. Biztonságos kutyája és családja számára is. A vevőrendszer először sípszóval figyelmezteti a kutyát, ha ennél a pontnál tovább megy, akkor egy enyhe elektromos impulzust kap. Másrészt a láthatatlan kutyakerítés földbe rejtett és így nem akadályozza a kerti munkákat a villanypásztorral ellentétben."
és a lényeg hogy nem árt a kutyának. Persze gondolom sokan azt hiszik hogy "húú árammal működik? szegény kutya"...a kutya nem hülye!!! Hamar megtanulja hogy merre nem mehet. :) És nem akkora áramot kap hogy agyonüti, sőt előtte még figyelmezteti is sípszóval...akkor még visszafordulhat :)
2009. okt. 4. 14:42
12/15 anonim válasza:
Jeladó a kutya nyakában? Hát hajrá, érje még ez a sugárzás is szerencsétlent a rádió és wifi sugarakon és ki tudja még min kívül. Hátha hamarabb lesz rákja. Ezek igenis mind a lusta, modern ember eszközei amivel ölik magukat, egymást és az állatvilágot. Lehet lepontozni, de én akkor sem szereznék be egy ilyen sz@rt.
2009. okt. 4. 18:15
13/15 anonim válasza:
Ha tényleg mindent kipróbáltatok már, akkor nyugodtan meg lehet csináltatni, a kutya meg fogja tanulni hova mwhet és hova nem.
2009. okt. 4. 18:57
14/15 anonim válasza:
most nem azért, de az én esetemben, aki a fáimat akarom elkeríteni, mert különben bemászik, megrágja, kiássa ... stb. hogyan is nevelhetném meg? Van egy kis kerítés szerűség, átugorja...ha ott vagyok, akkor a közelébe sem megy, mert tudja hogy tiltott terület. viszont ha nem látom, akkor rombol :S na most akkor? utolag büntetni nem lehet, de próbáltam már úgy hogy "lesben állok", de valahogy akkor is tudja hogy ott vagyok...szoval...lehetetlen. (van játéka, le van mozgatva, de mégis szereti a fákat :) És már mindent kipróbáltam...JAA nem is!!!..majd festek neki oda egy jo vastag fehér vonalat (abban se áram, se hullám, semmi nincs :)) aztán leülök vele és elmagyarázom neki - a vonalra mutogatva - hogy azt aztán át ne lépje mert lesz irgum burgum :) ez biztosan célravezetőbb :)
2009. okt. 5. 16:38
15/15 anonim válasza:
Mi a törpe malacunknak vettünk ilyen cuccot.Abszolút bevált,soha nem megy át a határon.Még kikapcsolt állapotban is csak akkor,ha leterítünk neki egy szőnyeget(erre külön megtanítottuk).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!