Hatásos lehet egy pit vagy egy staffordnál a villanypásztor? Nekem staffom van, és szökős.
Nagyon hatásos és nem állatkínzás!!!!
Sokkal jobb ha az a 10ezer volt vágja orrba egy párszor a blökit,mint hogy autó alá kerüljön, aztán csavarozni,szegecselni kellje, vagy netán belehaljon!
Szerintem nyugodtan vegyél egyet, a német dogjaimat is megfogta:D
Szerintem inkább megfelelő kerítést kell csinálni.
Hallottam nem egy olyan kutyáról amelyik tiszta idegroncs lett a villanypásztortól:( 3 m-re se merte megközelíteni a kerítést (így az udvar nagy részét nem is tudta használni) és ha már meg kellett közelítenie a 3m-es zónát fülét farkát behúzta és remegett:(
Szerintem nem ez a megfelelő módszer (mintahogy tanításnál az elektromos nyakörv sem)
Kerítéssel, foglalkozással kell elérni, hogy a kutyád otthon maradjon - ha pedig kan és a szukák miatt szökik, hát ivartalanítani kell.
Hát ha a staff idegbeteg lesz a villanypásztortól akkor kijár neki egy jó adag T61!
Egyébként meg nem mindenkinek van ám pénze atombunkert építeni a kertje köré csak azért mert a kutya kicsit szökős.
A villanypásztor olcsó, humánus és igen hatásos gyors megoldás. 20-25 ezer forintból kiépíthető a rendszer, míg az új kerítés ennek akár 10 vagy 100szorosa is lehet!
Kicsit gondolkodni kellene!
Meg bizony! És egyébként érzi mikor van bekapcsolva, mégis kikapcsolt állapotban se megy a közelébe!
Sok sikert!Gratula a kutyáidhoz:D
Szia dettó ebben a cipőben járok mint te, nekem is Staffom van és nem lehet egyedül hagyni mert abban a pillanatban mászik a kerítésen át , és hiába van 2 méter magas kovácsolt vas kerítés a kutyáknak , ami csak nekik csináltattunk , mert szökős az egyik ebem , van mellette még 2 , de ők nem szöknek.
A kerítés nem 2 ft volt hidd el , és mégsem akadály neki!
Én is erre a villanypásztorra gondoltam és be is vezetem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!