Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hatásos lehet egy pit vagy...

Hatásos lehet egy pit vagy egy staffordnál a villanypásztor? Nekem staffom van, és szökős.

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 22:54
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Hát igen.Egy kovácsolt vas kerítés tényleg nem 2 ft.Nekem amióta ezt csinálja kennelbe van és akkor engedem ki ha kimegyek,vagy sétáltatom.De ezt se lehet örökre csinálni.Szerintem ez lesz a legjobb.Ígyis sokat van ő kint,de szeretném ha szabadon lenne.
2009. szept. 4. 09:38
 12/20 anonim ***** válasza:

A villanypásztor nagyon hasznos dolog ezt állatvédőként mondom! Véded vele a kutyádat és másokat is!

Többféle hatótávolságú és erősségű kapható a piacon, csak arra kell figyelni nehogy túlzottan erőset válassz hozzá.

2009. szept. 4. 10:29
 13/20 Winner of Royal Hill ***** válasza:

A dogodról az első kép tavaly a MISKOLC CACIB-on készült, ugye?:D Ha nagyon megerőltetném magam ki is tudnám deríteni ki ő:) De hogy ne kelljen erőlködnöm elárulod?:)

Egyébként a staff is nagyon szép. Mondjuk a füle nekem kicsit érdekes, de ez így sikerült! Gratula hozzájuk!

2009. szept. 4. 10:46
 14/20 A kérdező kommentje:
A füle egyébként szép,ezek régebbi képek,az volt a baj h eredetileg rózsefüle volt,így sokáig rásimult a feje tetejére.Ezeken a képeken még kicsi is volt a kutya,mára ''hozzánőtt'' a feje a füléhez.Meg rövidebre nem is lehetett volna mert eredetileg hatalmas füle volt,és egy ér miatt nem vágattuk kisebbre.A lényeg hogy már a már szépen áll.A dogomról hogy pontosan hol készült nem tudom,mivel akkor még nem nálam volt a kutya(kb 8 hónapja hogy nálam van).Ezt még a tenyésztő csinálta akitől hoztam.Azért tettem fel mert szerintem nagyon jól siekrült kép. :)
2009. szept. 4. 10:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Ja és a dogom Black and Harlequin Geronimo-de nekünk csak Kicsi vagy Killer :d
2009. szept. 4. 11:11
 16/20 anonim ***** válasza:
Szép név. Akkor gondolom szóba sem jöhet az ivartalanítás a staffnál.
2009. szept. 4. 13:08
 17/20 Winner of Royal Hill ***** válasza:
Ez a dog neve ....
2009. szept. 4. 13:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudom. Szép neve van a dognak. Majd gondoltam visszatérek a kérdéshez és a villanypásztoros megoldás mellett rákérdezek az ivartalanítás lehetőségére. Tudom, hogy az ivartalanítás önmagában nem elég, de értelme viszont volna.
2009. szept. 4. 13:21
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajna nem,mert nemis azért szökik hogy szukákat keressen.Folyamatosan átjár a szomszéd kutyáihoz is akik kanok mind.Sokszor nem is közterületre,hanem szomszédokhoz kószál.Pedig azért annyira nem rossz a kerítés.Szóval sajnos nem sajnos marad ez,a kutya nem hülye talán pár alkalom után fog tartani a kerítés azon szakaszától.
2009. szept. 4. 13:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Melyik neve tetszik?Mert szegénykémnek van egy pár.A Geronimo,Kicsi vagy Killer? :D Geronimonak nem hívjuk,az a törzskönyvi neve.
2009. szept. 4. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!