Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnám elfelejteni a...

Hogy tudnám elfelejteni a kutyámat? Ha lehet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Négy hónapja h el kellett vitetni a kutyámat itthonról. Befogadta egy nagyon kedves család. Az okokat nem részletezném.... Szóval befogadta egy nagyon kedves család, ahol egy olyan fajta kutya is van mint ő. Hat éve volt velem, nagyon hiányzik, már négy hónapja és még mindig olyan üresség van utána, volt valaki igy? HOgyan tudnám enyhiteni a hiányát... (azok a válaszok hogy csak egy kutya - kérlek kiméljetek)
2013. máj. 21. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom, ami történt. hat év nagyon sok idő egy kis kedvenccel, főleg egy kutyával. szerintem meg kell gyászolnod a dolgot. ne próbáld elnyomni magadban a szomorúságot, vagy a fájdalmat, sírd ki magad rendesen, legyél dühös stb. egy ideig úgyis ezen fogsz majd pörögni. az is sokat segíthet, ha beszélsz valakivel, aki átment hasonlón (esetleg egy családtag?). így egy idő múlva egyre inkább elfogadod majd, hogy ennek így kellett lennie, és tovább tudsz lépni. de ahhoz ez kell.
2013. máj. 21. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs rá lehetőséged, hogy meglátogasd?
2013. máj. 21. 17:41
 3/7 A kérdező kommentje:
De voltam, meglátogattam, meg képet is küldenek róla, és nagyon örülök h hasonlóan jó körülményekbe került mint nálunk volt, de mindig sirok utána, mert mégiscsak ottmarad. De nagyon furi látni, hogy ő ott marad, én eljövök, meg az én kutyám volt, igazából én hiszek abba hogy ennek igy kellett történnie, csak az érzés, jaj de rossz. Tényleg igazatok van, meg kell gyászolnom... Eddig elnyomtam magamba, mert a családom szekált hogy már megint itt tartasz?? Ő csak egy kutya...szánalmasak...
2013. máj. 21. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:

ha ilyen helyzetben lennék én inkább nem látogatnám meg,nem kérnék róla infókat,mert minden egyes képpel és találkozzásal csak az lesz,hogy a te kutyád és a tiéd is marad..szóval én inkább nem kérnék infót a kutyáról,mégha nagyon rossz is lenne,de talán egyszerűbb túl lépni...

én egy családtól kaptam a kutyámat 1,5 éves volt amikor hozzám került,gyerekek is voltak ott szerették a kutyát,aztán 1 hónapig minden héten 2x jöttek meglátogatni,de a gyerekek mindig sírtak így telefonáltak,hogy nem jönnek látogatóba mert a gyerekeknek csak rosszabb,aztán 1 év múlva meglátogattak minket,addigra a gyerekek is túl tették magukat,bár a kutyus aki már az ényém volt,nem örült annyira nekik mint régen ugye és így könnyebb volt nekik..

azóta se hallottam a régi gazdákról..a kutyám 11 éves jelenleg..

azt javaslom,hogy beszélj a gazdikkal,hogy egy ideig ne küldjenek infót a kutyusról és nem mész látogatóba aztán 1-1,5 év múlva már könnyebb lesz szerintem..

bár ha neked jobb hogy látogatod akkor legyen így...

nagyon sajnálom,mert tuti nagyon rossz lehet:(

2013. máj. 21. 18:24
 5/7 A kérdező kommentje:
utolsó komment. Én is gondolkodtam rajt hogy egy időre most be kell szüntetni az infókat. Sokkal rosszabb. Köszönöm az összes válaszolónak h nem gúnyoltatok ki.
2013. máj. 21. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
ha a sors ugy hozta, hogy nem tarthattátok meg a kutyát, akkor inkább örülnöd kéne, hogy jó helye van, szeretik, és megadják neki azt amit te már nem tudsz. Jó dolgot cselekedtél, mert ez az igazi szeretet, amikor azért mondasz le róla, hogy neki jó legyen. A képeket pedig nézegesd szivesen, de ne látogasd, még adj neki időt amig kialakul ott is a kötődés.
2013. máj. 21. 20:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm a szavaidat, nagyon jól estek. Sokat gondolkodtam rajt, mikor még meg volt, hogy milyen önző dolog megtartani, mikor neki már nem is jó nálunk.... És igazad van, felnyitottad a szemem, azért ajándékoztam oda a családnak, mert szerettem és azt szerettem volna, hogy továbbra is szép élete legyen. Köszönöm :'(
2013. máj. 23. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!