Hogy tudnám elfelejteni a kutyámat? Ha lehet egyáltalán?
ha ilyen helyzetben lennék én inkább nem látogatnám meg,nem kérnék róla infókat,mert minden egyes képpel és találkozzásal csak az lesz,hogy a te kutyád és a tiéd is marad..szóval én inkább nem kérnék infót a kutyáról,mégha nagyon rossz is lenne,de talán egyszerűbb túl lépni...
én egy családtól kaptam a kutyámat 1,5 éves volt amikor hozzám került,gyerekek is voltak ott szerették a kutyát,aztán 1 hónapig minden héten 2x jöttek meglátogatni,de a gyerekek mindig sírtak így telefonáltak,hogy nem jönnek látogatóba mert a gyerekeknek csak rosszabb,aztán 1 év múlva meglátogattak minket,addigra a gyerekek is túl tették magukat,bár a kutyus aki már az ényém volt,nem örült annyira nekik mint régen ugye és így könnyebb volt nekik..
azóta se hallottam a régi gazdákról..a kutyám 11 éves jelenleg..
azt javaslom,hogy beszélj a gazdikkal,hogy egy ideig ne küldjenek infót a kutyusról és nem mész látogatóba aztán 1-1,5 év múlva már könnyebb lesz szerintem..
bár ha neked jobb hogy látogatod akkor legyen így...
nagyon sajnálom,mert tuti nagyon rossz lehet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!