Kutyát szeretnék! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
olyan kutyára lenne szükségem aki sportos , és intelligens, könnyen tanul, és legyen az idegenekkel kedves de tudja ki az aki rosszban sántikál ... nekem az akita tetszik küllemre meg a husky a sportosság és az intelligencia meg van bennük de az a baj hogy makacs kutyák. szal küllemre jó ha macis ... német juhász kivételével jöhet bármi , idáig életembe legalább 1 tucat német juhászom volt más kutyát nem is ismerek, :D bírom őket de most megismerkednék más fajtával is :D2013. máj. 21. 16:37
1/5 anonim válasza:
Talan a szetterek,vizslak,retriverek.
Ezek sportos kutyak es aranyosak
2/5 anonim válasza:
Jó az is amit az első mondd, a vizslák imádnak tanulni és sportolni, bár a házadat nem fogják védeni :D
Én valami pásztor kutyára gondoltam. Például mudi, vagy ausztrál juhász. Imádnak tanulni, sportolni és emellett még jelzőkutyának is jók.
Az igazi maci kinézet (pl leonbergi) pedig ritkán jár együtt sportimádattal és folyamatos km hiánnyal, bár lehet félreértek valamit, mert én a huskyban nem látok macit.
3/5 anonim válasza:
"olyan kutyára lenne szükségem aki sportos , és intelligens, könnyen tanul, és legyen az idegenekkel kedves de tudja ki az aki rosszban sántikál " erről nekem rögtön a mudi ugrott be, minden szava igaz rá. :) tökéletes választás kutyás sportokhoz. egyedül a macis rész nem áll rá.
4/5 anonim válasza:
A goldenek is megfelelnek, talán az emberekkel kicsit barátságosabbak, de hosszú a szőrük (macisak). Megfelelő tanítás kérdése az egész.
5/5 A kérdező kommentje:
ja igen :D a macisságot a hosszú szőrre értettem :)
2013. máj. 22. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!