Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja ezt a kutyám?

Miért csinálja ezt a kutyám?

Figyelt kérdés

Régebben szokása volt rendszeresen bepisilni sok séta mellett is, most viszont csak akkor pisil be ha anyu itthon van, vagy közvetlenül azután, hogy elmegy. Mindig csak az ő szobájába pisil (ha itthon van anyu) az ágyra, szőnyegre, vagy ha ki van zárva anyu szobájából akkor az ajtó elé. Valami baja lehet anyuval?

A másik, hogy mikor nagyon kicsi volt akkor az elején etettem kézből. Pár hónapja csak tálból kapott, ma viszont (kötődés erősítése miatt) kezemből etettem vele a tápot. Először lehajtotta fejét és oldalra nézett, mintha nm mert volna enni kezemből végül nagy nehezen óvatosan eszegetett. Ez mitől lehet?

2013. máj. 21. 13:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
És akkor hallgatom mi mindig a puffogást, hogy megint bepsilt a kutya, már megint szétrágott valamit nála stb...nála nem az van, hogy hoppá valamit rosszul csinálok, hanem,hogy a kutya a h*lye. Anyu tipikusan az akinek a kutya addig aranyos amíg nincs vele gond, de amint rosszalkodik akkor minden baja van. Tudom...nekem is megvan erről a véleményem, csak hát nekem is rossz, hogy állandóan én vagyok itthon cs*sztetve a kutya miatt. Ha velünk van normális semmi baja, de amint bemegy a másik szobába odapisil fél órán belül kb...
2013. máj. 21. 19:04
 12/15 anonim ***** válasza:
tiltani kell. a szobába eleve miért mehet be? nem a tiéd nem a kutyáé. ugyanígy tiltani azt is hogy a kutya ne rágjon szét dolgokat. ahogyan azt is hogy bepiszkít. akárhogy is de az a kutya amelyik piszkít nem szobatiszta. talán nem ártana egy kutyasuli sem, ugyanis nem csak édesanyád a hibás. a kutya alapból neveletlen.
2013. máj. 21. 19:13
 13/15 A kérdező kommentje:

tiltjuk kis kora óta...de nem tilthatom ki minden szobából mert 2 szobás kicsi lakásban vagyunk..nem lehet szerencsétlen mindig csak kinn az előszobában...

Mindig tiltjuk neki, hogy rágjon stb de nem érdekli hanem elfut a szájában a cuccal...

2013. máj. 21. 20:59
 14/15 anonim ***** válasza:

ha eleget viszitek sétálni (amit nem mellesleg nem ártana) akkor marhára mindegy a kutyának hogy csak egy előszobányi területen alszik vagy épp piheni ki a sétát.

az hogy tiltod de nem hallgat rád azt jelenti hogy maximálisan a kutya legalján helyezkedsz el, és magyarán szépen körberöhög téged. kutyasuli vagy személyes tréner lehet a megoldás.

2013. máj. 21. 21:04
 15/15 A kérdező kommentje:
5-6 séta van egy nap ebből 2 sétánál kutyafuttatón vagyok vele.
2013. máj. 22. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!