Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Feljelenthet azért valaki, ha...

Feljelenthet azért valaki, ha a kerítésen belül bottal rávág a kutyámra, én meg kimegyek és nyakon verem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 14:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
a slag jo 5let. egy filmben láttam ,h a wc-ből pumpálta ki a sz*rt és azt eresztette rá a sztrájkolókra :D
2009. okt. 3. 17:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, a slagos a pisis és a nyakon vágós tényleg jó ötlet :) Egyébként én se hagynám annyiban, mégis mit képzel. Aztán meg jelentsen fel, ha akar, amilyen manapság az igazságszolgáltatás... Egyébként meg egy nyaklevessel nem okoznál 8 napon túl gyógyuló sérülést...
2009. okt. 3. 19:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

a slagról tudok mesélni 2-t is, bár az első kicsit off

1.,uncsitesóm babusgatja az ölében a kutyusát (pár hetes volt), meg marhaságokat mond (kicsike kutyucikácska...) és épp a kert sarkában állunk, ahol fel volt tekerve a slag, mellette a csap. Én meg megfogtam a slagot, tekertem 180 fokot rajta és egyszer csak azt hallom, hogy kerianyum (uncsitesóm anyukája) hangosan nevet :D már ő is unta a babusgatós dolgot

2., nagynénéméknél voltunk, nagy kutyájuk van. falusi utca, kisgyerekek a kerítésen át simogatják, stb... egy férfi arra jön, vagy 3x rávágott a kutya orrára. én odamentem hozzá (mint aki nem látta mit csinál) és megkérdeztem, hogy nem-e a templom felöl jön, mert kiváncsi lennék, megnyílt-e az utca már. de még amikor elindultam felé, szóltam unokatesómnak, rohanjon utának a slaggal, a pasas fürdeni akar :D

2009. okt. 3. 20:58
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan nyakon b@szhatod! :Dbocsánat a kifejezésért.

Nem tudja bizonyítani ha nem volt más tanú.

2009. okt. 4. 20:42
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
slag. nem kell bunyó. nyugi van. most már amúgy is elég hűvös van ahhoz, hogy kellemetlen legyen csurom vizes ruhában hazamennie.
2009. okt. 4. 22:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Slag nagyon jó ötlet.de valami büdös trutyit is kereshetx a kedveert esetleg ragacsosat :) ha viszont eztán sem nyugszik küld meg bottal,úgy érzéssel :D ennyi miatt ritkán megy vkg rendőrségre.pláne ha tudja hogy ő a hunyo
2009. okt. 5. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!