Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Feljelenthet azért valaki, ha...

Feljelenthet azért valaki, ha a kerítésen belül bottal rávág a kutyámra, én meg kimegyek és nyakon verem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 14:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Öntsd le "véletlenül" egy vödör húggyal!
2009. okt. 3. 15:52
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Lehet lepontozni,de ha valaki az én cicáimat bántaná,a nyakát is kitekerném az illetőnek!Egyszerűen nem értem meg,hogy miért élvezik egyesek,ha védtelen állatokat,gyengébb embereket bántalmaznak!Eleve azt az embert sem szeretem,aki eleve közömbös az állatok iránt,mert felsőbbrendűnek érzi magát tőlük!Pedig egy kutya vagy egy macska néha bárkinél többet ér,több szeretetet tud adni,mint egy ember!Egyébként meg...a törvény védi a magántulajdont...ami a te kerteden belül van,az a tiéd,beleértve a kutyust is!Ha egy idegen a te kerteden,a te tulajdonodon belül kárt csinál,vagy bántalmaz bárkit,jogodban állna akár agyonütni is az illetőt!Én minimum a kerítésen keresztül biztos rávágnék egy nagyot az illetőre....
2009. okt. 3. 15:55
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a véleményem mint az utolsó válaszolónak:)
2009. okt. 3. 16:00
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Adj a vén parasztnak slaggal! "Véletlenül" ;)
2009. okt. 3. 16:15
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Na látjátok, ez Magyarország.

Ha te nyakon vered, mert a kutyádat bántotta, te vagy a rossz, téged jelenthet föl, ő pedig a jó.

Ha árammal véded a kerítésed, és hatalmas betűkkel kiírod, hogy vigyázz, magasfeszültség, majd az olvasni nem tudó cigány megpróbál bemászni nyilvánvaló lopási szándékkal, és agyonüti az áram, szintén te vagy a rossz.

Amerikában ha benyúl a kerítéseden, és meglövöd a kezét légpuskával, akkor nem indul ellened eljárás. Ugyanez, ha idegent találsz a telkeden, és lelövöd.

2009. okt. 3. 16:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Feljelenthet ha lenne rá tanúja. Csináld úgy, hogy ne legyen.
2009. okt. 3. 16:20
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Utolsónál a pont! Tanú nélkül bukta. Én nem csak nyakon vágnám. Múltkor egy haveromat (fiú) basztam falhoz a nyakánál fogva és rántottam rá kést mert belerúgott egy kóbor kutyába. Felőlem jöhettek volna a zsaruk, megtettem volna velük is.. Aki tárgynak néz egy élőlényt azt én is tárgynak nézem. Mondjuk késélezőnek..
2009. okt. 3. 16:44
 18/26 anonim ***** válasza:
88%
Amit kihagytam, 50 kilós csaj vagyok.
2009. okt. 3. 16:44
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit csinálsz vele, úgy jársz mint az uborkáját telken belül árammal védő bácsika... :( Szóval csak óvatosan, de mondjuk a slagos ötlet nem rossz, és még jót röhögnél is.
2009. okt. 3. 16:53
 20/26 A kérdező kommentje:

Húúú,micsoda ötletek! A slagoshoz és pisis vödrös ötlethez nagyon kedvet kaptam! És azzal nem is tud mit csinálni!:D

Hát ez baromira tetszik! KÖSZI

2009. okt. 3. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!