Ezen én is gondolkodtam mostanában.. bár felénk inkább a poráz nélkül sétáltatókkal van a gond.... én paprika vagy gáz spray-re gondoltam hogy beszerzek 1et.....
2013. máj. 20. 20:20
2/9 A kérdező kommentje:
én néztem ilyen ultrahangosat,hát 15 ezret nem adok ki érte.
Illetve gondolkodtam olyanban,ami nagyon hangos és megijedhet tőle a kutya,de mi lenne ilyen tárgy még?
2013. máj. 20. 20:24
3/9 anonim válasza:
Esetleg kutyasíp...bár az a te kutyádnak sem kellemes. Egy műanyag flakon egy kis kővel, lehet jó csak rázni kell. Más nem nagyon maradt max. kiabálhatsz.
2013. máj. 20. 20:27
4/9 anonim válasza:
Ajánlom a paprika sprayt. Hatásos.
2013. máj. 20. 20:32
5/9 anonim válasza:
Láncpóráz: először csörgetés, ha nem használ, odasózol vele.
2013. máj. 20. 21:40
6/9 anonim válasza:
Igen, persze. Csak az kéne. És ha maradandó károsodása lesz a kutyának?
2013. máj. 21. 15:17
7/9 A kérdező kommentje:
És ha az én kutyámnak lesz maradandó károsodása,mert a másik rátámad? Vagy nekem lesz maradandó károsodásom?Természetesen itt sem a kutya a hibás,hanem az ember,aki az utcára teszi,vagy nem megfelelő a kerítése.
De ha séta közben egy másik rárontana az enyémre,akkor a saját kutyám egészsége érdekelne jobban. Vagy ti hogyan látjátok ezt?
2013. máj. 21. 16:58
8/9 anonim válasza:
Egyet értek veled kérdező. Szeretem a kutyákat, nem bántom őket, de ha arról van szó, hogy az én kutyám nyakát szorítja egy másik, gondolkodás nélkül hasba rúgnám.
2013. máj. 21. 21:05
9/9 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy mind a hármótok egészsége fontos. A paprika spray lenne a jó, mert nem hagy maradandó sérülést, és pár perc alatt elmegy a hatása. Nekem eddig 3 alkalommal hatott. Egy olyan csivava méretű, egy tacskónál, és egy német juhász keveréknél. És még olcsó is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!