Milyen boxot ajánlotok?
Van egy keverék szukám, akinek szeretnék boxot venni. Kb tacskó formájú és méretű, de néhány cm-rel nagyobb a marmagassága.
Milyen méretű és anyagú boxot ajánlotok? Tetszik a nylon, mert összehajtható és kevés helyet foglal, de lehet szétszedné, mert nem szeret bezárva lenni. A fém is viszonylag kis helyen elvan, de elég nehéz, a műanyag meg nem összecsukható :)
Ki melyiket ajánlja és miért?
Döntésképtelen vagyok :D
A különböző típusok előnyeit/hátrányait már felsoroltad. Ha fontos az összecsukhatóság, akkor vagy bevállalsz egy nehezebb összecsukható fém boxot, vagy ne adj' Isten megneveled a kutyát, és máris nem fog szétszedni mindent, ami az útjába kerül - ez már a te döntésed.
Ami biztos, a boxnak akkorának kell lennie, hogy a kutya fel tudjon benne állni és meg tudjon fordulni ennél kisebbet egyértelmű okokból nem lehet, nagyobbat meg nem ajánlott, mivel sokkal könnyebben megsérülhet benne a kutya, ha teszemazt élesebb kanyarnál egyik oldalról a másikra "csapódik".
Műanyagot használok utazáshoz szerintem az a legjobb. Azt ketté lehet szedni és egymásba tenni. De otthonra is jó.
Amúgy ha csak lakásban való elzáráshoz kell, én a ketrecet használnám.
A textilt nem szeretem,mert ha már veszek ilyesmit,akkor védjen is valamit pl. kocsiban.
Tehát én a normálisabb minőségű műanyag box párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!