Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10hetes kiskutyat (border)...

10hetes kiskutyat (border) mivel etessunk? Eddig royal canin startert kapott, de ugy nezem ez ket hos korig van. Es szerintem nem is eleg mar neki

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:

Ragaszkodsz a royalhoz? Szerintem nem egy jó táp, az árához képest nagyon sok benne a kukorica. Ha esetleg vältanál ajánlom a Brit Cart, nem tudom hogy a bordereknek mi a felnőtt súlya de amit linkelek minden méretnek ajánlott kölyök táp.

[link]

2013. máj. 20. 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
hát ha alapból drágább tápok között mozogsz, akkor szerintem az Acana tökéletes lenne.
2013. máj. 20. 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazabol annyira nem ismerem a tapokat,azert royalt vettunk mert itt azt olvastuk hogy az a jo vagy a brit-de ezt nalunk nem lehet kapni. Nem ragaszkodok a dragabbhoz sem ,mert nekem eddig a kutyaim hazi maradekon eltek tappal, ez meg eszi a royalt heti 2000ftert plusz naturjoghurt szalami rizs
2013. máj. 20. 15:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Az olyan tapok amik azert majdnem minden boltban vannak, pedigree , chappy ,frieskis stb milyenek?
2013. máj. 20. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
mi 5 hónapos korig etetünk starterral. nem engedi hirtelen megnyulni a kiskutyát, szépen egyenletesen növekszik, erősödik a csontozata.
2013. máj. 20. 16:22
 6/8 Maxitabi ***** válasza:

Nehogy szupermarketes, diszkontos tápot vegyél, semmit nem érnek!!

Az ételmaradék sem jó, de lehet főzni neki - fűszer nélkül, de még jobb az ún BARF etetés (nyers etetés)-németül és angolul is uaz.De ez elég összetett dodlog, hogy minden vitamint megkapjon.

Ha táp: akkor az összetételt kell nézni: hús, dehidratált hús, húsliszt legyen a legtöbb benne,_ne állati melléktermék ,- (szerintem nem kell semmi gabona,-mert az csak szénhidrát, a kutyának nincs rá szüksége,-de ez az én véleményem), tilos cukor-bármilyen formában-melasz, répa..;tilos színezék, ízfokozók és tartósítószerek, DL metionin, és minél kevesebb művi anyag(E-k).A fehérje pedig döntő többségben állati eredetű legyen, ne növényi!

A jó tápok %-osan felsorolják az összes összetevőt.

[link]

Ha tudsz angolul, akkor érdemes átnézni, igaz ezekben az Észak-Amerikában forgalamzott tápok vannak csak sajna:

[link]

[link]

[link]

Mi a borderünket orijen-nel és acana gabonamentes tápokkal etetjük,nekünk bevált,de volt egy váltás kb 1 éves korában, akkor pro plant evett-nem volt olyan jó és az ára is ugyanott volt,aztán visszaálltunk,ez kb 2,5 éve volt..

Ha megtaláltad a pénztárcátoknak (és a kutya emésztésének megfelelőt, akkor nagy tételben rendelve a netről, olcsóbban jön ki az ember és ingyen házhoz is szállítják.

De amíg kicsi és az emésztése most alakul, ne nagyon váltsatok tápot! csak óvatosan, minimum 10-12 napig, fokozatosan keverve a régivel és csökkentve azt!

Ha megírod, hogy milyen árban tudsz mozogni, akkor könnyebb segíteni konkrét tápokkal.

2013. máj. 20. 22:17
 7/8 A kérdező kommentje:

koszonom a segito valaszokat :)

A mostani royal tapot 2100ft/kg aron vesszuk. Ezt azert sokallom mert szombaton vettem fel kilot es mar alig van a doboz aljan sztem vagy 10dkg. Pedig ugy nem eszik sokar. ugy ertem nem fal ,mert ha ele teszem se eszi meg rogton hanem csak ha ehes.Es ugye ez van keverve rizzsel es szalamival.Tehat ettol azert jo lenne olcsobb, vagy ha nem akkor tartson be tovabb.

2013. máj. 21. 07:48
 8/8 Maxitabi ***** válasza:

Szalámit ne adjatok neki,csak a sima tápot, ne legyen válogatós.. Ha nem eszi meg 10 percig, el kell venni, a következő etetéskor megkapja majd...

Szóval a tápok: orijen, taste of the wild, canine caviar,fish 4 dogs,earthborn holistic,brit care,carni love, natural & delicious, acana.. a legjobbak.

Nézz utána az acana.hu, zoofast,acanashop, petissimo, dogshop stb árainak.

2013. máj. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!