Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet így tartani kutyát,...

Lehet így tartani kutyát, vagy nem lenne jó neki?

Figyelt kérdés

Találtam egy nagyon aranyos kutyust és egyből beleszerettem. Szoktam olyan csinálni, hogy ha találok kutyust hazahozom és keresek neki gazit, de neki nem szeretnék, inkább megtartanám:) A szüleim azt mondták, hogy maradhat (erre várok már évek óta, hisz sose engedték, hogy kutyám legyen), de mivel kitapossa a virágokat meg kell kötni éjszakára meg még nem vagyunk itthon. Ez mennyire lenne rossz neki ha mellette naponta 3-4 órás sétákra vinném, ahol el van engedve és szaladgálhat. És a kertbe is kint lennék vele és játszanánk meg ott is el lenne engedve. Most is ezt csinálom egyébként és úgy látom, hogy egész nap annyira lefárad, hogy éjszaka kinéztem egy párszor, hogy mi van vele és be volt bújva a kutyaólba, vagy pedig a kutyaól előtt aludt. Szóval úgy lenne, hogy este 9-reggel 6-ig meg lenne kötve, utána kimennék elengedném úgy 7-ig még nem indulok suliba. Utána pedig 2-re már itthon vagyok és vinném hosszú sétára aztán ha hazaérünk el lenne engedve estig. Szerintetek maradjon vagy keressek neki jobb helyet? Nem szeretném ha rossz lenne neki, viszont borzasztóan szeretném megtartani.

16/L

2013. máj. 19. 11:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én akkor már inkább egy kennelt csinálnék neki azon a területen ahol amúgy láncon lenne. Sokkal szabadabban mozoghat.
2013. máj. 19. 13:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Lesz kennel, de csak nyár vége felé tudjuk megépíteni. Addig lenne így a kutyus.
2013. máj. 19. 14:15
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm szépen a válaszokat!:)
2013. máj. 19. 14:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb lesz neki mint az utcán, hajrá!:))
2013. máj. 19. 19:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, döntöttem..megtartom! Nyár végéig marad éjszakára a lánc, utána pedig lesz neki egy nagy kennel, de oda is csak éjszakára lesz bezárva:)
2013. máj. 19. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idős lehet és szerinted milyen fajta?
2013. máj. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!