Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet szerintetek?

Mi baja lehet szerintetek?

Figyelt kérdés
A kutyám mindenfele fehér habos hányást hányik. Nincs tartalma csak ez a fehér hab. De egyfolytában öklendezik. És köhög. Valami ki akar jönni belőle de csak ez a fehér cucc jön ki belőle mindenfele. Késő délután óta ezt csinálja. Elvittem sétálni akkor nem. Most megint hallom és mindenfele ezek a foltok vannak. Remélem nem nyalt be valami mérget vagy valami. Szerintetek?

2013. máj. 18. 20:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

először is a te válaszod is megütötte a cinikus hangnemet "Nem gondolom, mert holnap és holnap után nincs :s " magyarán te mosod kezeid. de ahelyett hogy ezt bepötyized ide "Mi baja lehet szerintetek?" bepötyizted volna a google-be amit már fentebb nem normális hangnemben leírtam nyilván tudtál volna róla. nem nehéz, tudod, a google a barátod ráadásul a google mindent tud és megkeres!

stílusomhoz megértésedet ezekután én köszönöm!

2013. máj. 19. 10:58
 12/22 A kérdező kommentje:
Csak reggel 9óta keresek egy ügyeletes állatorvost. Körbe mentem az egész városon. Nincs senki. Kennel köhögésre gyanakszom. Elkülönítettük a másik kutyát. Neki azon kívül, hogy köhög és habosat köp semmi baja így gondolom, hogy még kibír másfél napot. Kedden pedig elviszem az állatorvoshoz. Nem tudok ezen kívül már mit tenni. Az, hogy ide kiírtam is azt mutatja, hogy érdekel a dolog, és már mindenhol megkérdezem. Nem szokásom ezen az oldalon unatkozni és annyiban hagyni a dolgot miután ezt kiírtam. Persze tudom, hogy itt senki nem állatorvos.
2013. máj. 19. 11:32
 13/22 anonim ***** válasza:
rendben. le tudnád írni hogy hol laksz?
2013. máj. 19. 11:38
 14/22 A kérdező kommentje:
Szolnokon. Már kértem segítséget másik kérdésemben ugyanitt. gondoltam amég körbe megyek a városon, találok valami ügyeletet. Még majd felhívtok délután egy állatorvost.
2013. máj. 19. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:

[link]

hirtelenjében ezt találtam.

2013. máj. 19. 11:50
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hozzá vagyunk alapból regisztrálva. Úgyhogy őt fogom felhívni délután, mert neki nem volt kirakva semmilyen papír, hogy mi van ezen a két napon.
2013. máj. 19. 11:52
 17/22 anonim ***** válasza:
délután már viheted is, 17 órától vannak nyitva. a kutyusnak jobbulást kívánok, és remélem hogy nem komoly a baj.
2013. máj. 19. 11:53
 18/22 anonim ***** válasza:
ha valóban kennelköhögése van, az orvosnak szólj a másik miatt is. Fertőző betegség, elkaphatta ő is, csak még lappang.
2013. máj. 19. 14:13
 19/22 A kérdező kommentje:

Ilyenek jönnek ki belőle. Ez most jött belőle egy 2 perce. De egy csomó van szétszórva az udvaron. Meg fehér folt az egész udvar. Van amelyik ennél sokkal habosabb. [link]

Igen mindenképpen megemlítem!

2013. máj. 19. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Szolnokon a Fehérkereszt patikával srégen szemben lévő utcában lakik egy állatorvos. Mi is hozzá mentünk. Sajnos nem tudom a nevét. Az az utca ami a főút másik oldalán van nem a Róza utcája hanem a másik a város felé. Bocs már nem ott élek. Ha megnézed a nevét akkor a tudakozó megmondja a számát őt mindig lehet hívni tök jó fej! Azért csengésű is be. A ház aljában állatos bolt van.
2013. máj. 19. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!