Szocializációs tréning - tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta, hogy elvinném a szüleim kutyáját szoci tréningre. 2 éves kistestű kutyáról van szó, nagyon félős (a legapróbb hangoktól kezdve, egy fiókot se lehet hangosabban becsukni mellette), bárki jön, balhézik és séta közben is, egyedül hagyni sem lehet. A családdal persze tündéri, de a viszonyon is kéne alakítani bőven.
Aki volt szoci tréningen, mit tapasztalt(és melyik suliban), milyen volt?
#kutya #szocializációs tréning
2013. máj. 17. 18:37
1/3 anonim válasza:
Az én kutyámra is ráférne egy ilyen tréning. Ugyan tapasztalatom nincs, de ha lehetőségem lenne rá (a közelben laknék), akkor valamelyik tükör suliba vinném Pestre (vagy csak egy van?, na ezt sem tudom).
2/3 anonim válasza:
én kutyámat is elkéne vinni,mert ő nem jön ki a többi ebbel pórázon,póráz nélkül meg kirohanna a világból úgy fél tőlük.
Nyáron tervezem elvinni Cinkotára az Alfa kutyasuliba,ingyenes a szoci tréning és jókat hallottam róla,illetve ajánlották is..az Alfának több sulija is van keress rá :)
3/3 anonim válasza:
Igen több sulink is van és mindenhol ingyenes a szocializáció :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!