Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen az a kötődési tréning?...

Milyen az a kötődési tréning? Mikor van rá szükség?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Semilyen...

elmész egy tükör iskolába és ott elmondják. Sokkal több kárt lehet vele okozni ha nem jól csinálod mint gondolnád. És itt még egyszer se láttam jól leírni aki meg jól írta azt egyből 4en hurrogták le.

2013. ápr. 10. 15:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom alkalmazni, enélkül is elég jól kötődnek hozzám a kutyáim. Csak érdekelt, mert gőzöm sincs mi az. De akkor mindegy, mert kutyasuliba nem fogok menni.
2013. ápr. 10. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha elmész egy Korom Gábor előadásra, pontosan megismered a menetét és lényegét. Hosszú is, bonyolult is elmondani és igaz, hogy oktató felügyelete nélkül nem szabad belekezdeni.
2013. ápr. 10. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha csak érdekel akkor röviden annyi hogy a kutya nem kap kaját csak a akkor ha megcsinálja azt amit kérsz..

Ez tart 5hétig vagy akár még többig kutya-gazda függő.

Ezzel a kutya kb rájön hogy tőled függ... de ez csak nagyon röviden van így ennél jóval bonyolultabb :)

2013. ápr. 11. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Jah azt elfelejtettem szükség akkor van rá sok esetben ha a kutya röviden xarik a gazdájára, persze ez se ilyen egyszerű ^^
2013. ápr. 11. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Tényleg csak érdekelt, mert nem hallottam még róla.:)

Alkalmazására nincsen szükségem, mert nagyon jó a kapcsolatom a kutyáimmal. Nyugodtan vihetem őket póráz nélkül, nem mennek tőlem sehova, meg hallgatnak rám. Szval csak érdekelt és ennyi.:)

2013. ápr. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!