Szerintetek szép kutya? Többen mondják hogy "ronda".
Szerintem szép :) Amúgy ez meg relatív, tehát ha neked szép, akkor sz*rd le mit mondanak mások! :)
Nekem nagyon sokáig nem tetszettek pl. a boxerek, de ma már igen, szóval.. :)
Nagyon szép szerintem. :) Olyan mint egy pici plüssmaci.
Amúgy ez nem egy olyan kérdés, amiben hallgatnod kellene más véleményére. Mindenkinek a saját kutyija a legszebb. :)
Nálunk is volt már példa, hogy megjegyzést tettek, de nem érdekel.
Bűbájos, nekem nagyon tetszik :)
Figyelj, a szépség annyira relatív. Nekem pl a németjuhászok egyáltalán nem tetszenek, mások szerint az agarak rondák, a kínai kopasz kutyák gusztustalanok, a tacskók amorfok. Szerintem ezek mind szépek :)
Nem kell, hogy mindenkinek tetszen a kutyád. Akik szerint ronda, azokat hagyd a fenébe. Már csak azért is, mert aki azt mondja valaki más kutyájára, hogy ronda -még ha tényleg nem is szép- az egy tuskó.
Huszadik válaszoló, te állatorvos vagy, vagy csak goromba?
Nekünk ugyanis volt egy ilyen fajta kiskutyánk, és több állatorvos is ugyanazt a vélsményt adta a szem körüli szőrkivágásról, amit itt leírtam.
Arról nem is beszélve, hogy a névtelenség álarca mögött lehülyézni valakit azért, mert más a véleménye vagy mert esetleg téved - ami ebben az esetben nem áll - pondróság!
Kedves Julianna: ennek a fajtának ki KELL vágni a szeméből a szőrt mert megvakulhat....nekem is ilyenem van. (bichon)
Szerintem nagyon gyönyörű kutyus:D ne hallgass mások véleményére, nem az övék, hanem a tiéd és ha neked tetszik semmi közük hozzá...
Egyébként a kölyök havanese szőrét nem jó vágatni, mert a szőrminősége megváltozik, aztán nehezen kezelhető lesz a szőre. Mindjárt bemásolom, hogy mit is írt nekem egy kutyakozmetikus.
De egy édes, szőrgomolyag kölyköt miért is kellene kozmetikushoz vinni? Nem is értem hogy lehet erre csúnyát mondani?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!