3hónapos a yorkink, de a szobatisztasággal van egy kis bajunk. Van hogy a helyére intézi el a dolgát van hogy nem. Hogyan tudnám teljesen rászoktatni? Melyiket tanácsoljátok:újságpapír, pelenka vagy alomtálca?
Mi az h a helyére? Az nem szobatisztásag, h bent sz@rik....
A kutya végtermékének KINN a helye és nem benn a lakásban.
Próbálkozz a kutyapelenkával.
Bár szerintem egy 3 hónapos kutyát ne arra nevelj, hogy a lakásban intézze a dolgát...
Benti kutya leginkább ha tudjuk természetesen az udvarra visszük.De nem kritikát kértem hanem választ,aki nem a kérdésre válaszol inkább ne írjon semmit!Köszönöm!
Van neki kutya pelenkája,de nem nagyon kedveli,azt is csak 1x 2x.
Ha tudjátok? A kutyát (mivel kistestű) legalább napi 4 alkalommal el KELL vinni sétálni. Nem csak akkor, ha van rá időtök, meg ha van hozzá kedvetek, hanem MINDIG, ha esik, ah fúj, ha hétágra süt a nap, ha épp atomtámadás van....
Kutyát nem kötelező tartani, akkor meg főleg nem, ha nem tudod biztosítani azt, amire szüksége van.
Szia!
"Sajnos" igaza van Little Rednek, még ha nem is tetszik a tanácsa.
Tehát: ahányszor csak alkalom van rá, vagyis naponta akár 10x is.
Gondolom már megvannak az oltásai, tehát le lehet vinni.
Egy kis megjegyzés: ha korán kerül ki az alomból - 8 hét előtt - akkor többnyie nem szocializálódnak, és azokkal a kutyákkal fordul elő többnyire, hogy uram bocsá' a helyükre csinálnak. Egy jól szocializált kutya a szobatisztaság tanulásakor max. a lakásba csinál, de NEM A SAJÁT HELYÉRE!
ráadásul, ha udvar is van, gondolom 3 perc lenne egy eü séta..
személy szerint alig várom, hogy kivihessem és szoktathassuk végre a szobatisztaságra. nem a legkellemesebb dolog kakit szedni a lakásban, igazából még kb több energia is, mint ha kivinnéd 5 percre..
arról ne is beszéljünk, hogy nem csak eü séta létezik és aki már ekkora korban úgy áll hozzá, hogy minek lemozgatni, az nem tudom, miért vesz kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!