Ti kutyátok hogy viselte a gallért?
Most értünk haza, minden rendben volt a műtéttel. Egy hétig gallért kell viselnie.
Nagyon kába még szegénykém. És nagyon nem tetszik neki a gallér. Bevonult egy sarokba és ott fekszik.
Nem tudom, hogy hagyjam-e és majd észhez tér vagy esetleg nyugtassam meg? Vagy mit csinálja vele?
Köszönöm a válaszokat!
Persze, a gallér marad, ez nem is kérdés.
Percről-percre jobban van. Most éppen a szobában repkedő legyet figyeli. A feje még kótyagos, inog ide-oda, de alakul :)
Ez a hányás kicsit megijesztett. Tudom, hogy előfordulhat, csak a színe miatt aggódtam, hogy sárga.
Remélem holnapra már semmi ilyen gondunk nem lesz. :)
Köszi a válaszokat!
úgy néz ki, hogy már magánál van :)
Az éjszaka kicsit húzós volt. Mindig úgy ébresztett, hogy felugrott az ágyra és a párna alatt lévő kezemet nyalta. Nem akartam rizikózni a dolgot, hogy megpróbáljon felugrani, ezért én költöztem le hozzá.
Nem aludtam sokat, de legalább jó keveset. Már meg is reggelizett a kisasszony. ÁÁááá, kicsit sem éhes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!