Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mit tudnék tenni?...

Szerintetek mit tudnék tenni? Nagyon fontos. Szörnyű. állatkín elmebeteg. Még most sem bírom felfogni. /Többi lent. /

Figyelt kérdés

Ma délután olyan 2-fél3 fele jöttem haza iskolából...

Budapest.17ker. Kis utcai buszmegálló feletti sétáló utcánál...

Megyek két barátnőmmel és egyszer csak egy ilyen 50-60 év körüli őszhajú férfi sétáltatta a kiskutyáját,(nemtudom milyen fajta volt,akkora volt mint egy yorki,de fekete volt és nyúzott...lehajló fülekkel) és egyszercsak ok nélkül,mert a kutya semmit sem tett, belerúgott egyet a kutyába,amire énis és a barátnőim is felfigyeltek.Aztán a kutya felnyikkant és erre belerúgott mégegyet,erősebben,úgy izomból..Szörnyű látvány volt,és én azonnal felkaptam a vizet és oda ordítottam hogy mért tette ezt,éshogy állatkínzó idióta,éshogy mit szólna ha őt rugdosná egy 20x akkora lény mint ő..éshogy beperlem meg elvitetem a kutyáját,meghogy inkább magát ütné egy baseball ütővel,minthogy szegény kiskutyát kínozza..

Erre a pasi rámnézett,bemutatott hogy \'kabbe\' és ráköpött a kiskutyára... Bizonyítékom nincs,semmi csak a két barátnőm és néhány,az iskola melletti, tanuló meg egy néni.. Szerintetek mit tudnék tenni? Feljelenhetem? Tudom,hogy ott lakik a környéken,lehet hogy kitudnám nyomozni... nagyon ki vagyok akadva.kérlek segítsetek !

Egyetlen egyet szeretnék,hogy a kutyát biztonságos és erőszak mentes helyen tudhassam !

2009. okt. 1. 15:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
szia én 14 éves lány vagyok és itt rákoskeresztúron történt az újlak utcai általános iskolával szemben.
2009. okt. 3. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Kamera fotómasina telefon!enyit tok ajánlani aztán irány a rendörség!
2009. dec. 10. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!