Bicikli alternatívája?
Kéne nekem egy olyan "jármű", ami olcsóbb mint egy bicikli (nem is tudok bringázni úgyhogy használtan se veszek), viszont tud mellettem futni a kutya, viszonylag gyorsabban, mintha sétálnék vele. Szóval, hogy lefáradjon.
Mit ajánlotok? roller, gördeszka, görkori, melyikkel kevesebb az esély hogy elránt?
Én a görkorit gondolom a legrosszabbnak mert arról nem tudok leugrani ha elránt a kutya. Ti melyikkel mennétek? Mondhattok más gurulós járművet is!
én korizni szoktam az enyémmel, és nagyon jó élmény. Nem mondom, hogy még egyszer sem volt esés, de felszíni horzsolásnál komolyabb még nem volt.
Amúgy, meg tanítsd meg a kutyát megállni, lassítani, az irányokat, és már sokkal jobb lesz, mi nagyon élvezzük, és kb egy negyed óra futás után úgy elfárad, hogy kocogni sincs kedve, és szépen sétál:)
Én viszont a görkorcsolyát gondolom a legpraktikusabbnak, igaz azzal tényleg marha nagyot lehet esni. De ha bízol abban, hogy a kutyád nem fog elrántani, Te pedig jól görizel, akkor azt próbáld meg. Akár még húzhat is néha, de ne gyorsan.
Rollert két kézzel kell fogni, akkor viszont a kutyát nem tudod tartani, a kormányra meg veszélyes lenne akasztani. Gördeszka...azzal nehéz kormányozni (szerintem)
kezdőként nem mernék így közlekedni
off.
egyszer levittem a kutyámat a jégre, imádta, hogy húzhat jégkoris ismerőst
Annyival egészíteném ki az előttem írókat, hogy a görkori sztem felejtős, mert BETONON TILOS KUTYÁT FUTTATNI!!! Szarrá veri az ízületeit!!!
Roller kisebb fűvel borított parkban tökéletes lehet...bár még nem próbáltam :D
De ha félsz, hogy elránt a kutya, előbb tanítsd meg pórázon láb mellett sétálni bármilyen körülmények közt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!