Megfertőződhetett a kutyám kullancs által?
Enyém nem fogyott le és nem volt piros a szeme,mikor klinikailag igazoltan babesiás volt.
A kedve kicsit rosszabb volt,nem evett úgy mint szokott,de ennyi volt az,ami látható tünet volt.
vidd orvoshoz.
Az időben elkapott babézia gyorsan gyógyítható.
köszönöm a válaszokat!
első válaszoló.. szóval ha összeaszalódott akkor megdöglött?? egyébként én is úgy vettem észre, mert mikor máskor kivettem kullancsot, mozgott a lába vagy iylesmi.. de ez semmi.. és sötét barna színű volt szinte fekete.. de hogyhogy megdöglött vérszívás közben? én nem is hallottam még ilyet.. de így is megfertőzödhetett mikor belemászot???
kedves második.. remélem jobban van a kutyusod???
utolsó: remélem nem az, de lehet hogy elviszem dokihoz a héten... nem lehet tudni..
ha szoktál megszívott kullancsot is kiszedni belőle, akkor az előzőektől lehet fertőzött. van rajta valami egyáltalán, ami megvédené a kullancs inváziótól?
ha megváltozott a viselkedése, bizony ajánlatos egy orvosi vizit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!