Mit csináljak, ha első alkalommal utazunka kutyámmal buszon?
A kutyusom 4 hónapos, és viszem rendezvényre, viszont kocsival nem tudok menni egyedül a kutyával, így megyünk kettecsként busszal. Viszont a kocsiba gyakran hányt. A busszal kb háromnegyed órát kell menni. NEm hosszú ez még neki? Felengednek egyáltalán minket?:) Menni szeretnék, mert egy nagyszerű lehetőség ez a kutyámnak, sok kutya lesz ott és ez kihagyhatatlan... Lenne...
Mit tegyek? Tanácsokat várok, jó sokat:) Előre is köszönöm:)
Szia!
Felengednek a buszra,de csak szájkosárral.
Nem lehet,hogy azért hányt,mert evett utazás előtt?Azt nem szabadna.
Azt nem tudom,a te kutyád hogy viselkedne,de az enyém az első és egyetlen autóútján úgy bújt hozzám,hogy majdnem megfulladtam.Nem érdekelte a táj,meg ilyenek,de ha megmozdultam,még szorosabban bújt.
Te ismered,te tudod,kibírná-e.
Autó nélküli barátok..:( És akik nem kutyások... Na akkor futok még pár kört otthon. 3-4 hónapos pici kutyára is kell már szájkosár?! Ez csak max összenyalná az embereket:D MErt vendégeket nem rág, csak a gazdiknak jár ebből szereteből:)
A kaját nem közvetlenül utazás előtt kapta.
Köszi:) Szóval akkor ti elvinnétek busszal is, ha máshogy nem jön össze? Nem lesz ez túl nagy stressz neki? Mert kutyás rendezvényre viszem. A törölköző tök jó ötlet!! Erre konrétan nem is gondoltam, pedig logikus lenne:)
Szájkosárral még nem barátkoztattam, hiszen pici kutya még! Elhiszem, ha ennyien mondjátok, hogy kell szájkosár, de egy pici kutyának is...? Ez érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!