Szívósabbak lettek a kullancsok? Ti mit használtuk ellenük?
A ti kutyátokból szedtetek már ki idén kullancsot? Én teljesen ki vagyok akadva, hogy már vagy 6 kullancsot szedtem ki szerencsétlen jószágból.
Nem járunk erdős-bokros helyeken egyáltalán.
A legújabb nyakörvét max 3 hete vettük neki, mert az előző semmit nem ért. (eddig használt, tavaly egy darab kullancs nem volt a kutyában) Ez a bolha-kullancs-szúnyogirtó 1500Ft volt, és nagyon ajánlották, mert gyógynövényes meg mit tudom én.
Most már erősen gondolkodunk Frontline cseppben is, de tudtommal azok sem olcsók és nem is hatnak olyan sokáig, mint a nyakörvek. Mindig is nyakörvet használtam az összes kutyámnál. Már csak azért is, mert ezt legalább más gazdi is látja, hogy nem bolhás-kullancsos a kutyám. A cseppet viszont honnan lássa más is?
Plusz kicsit drágállom, hogy ahogy most olvastam, a Frontline csepp 3 hétig véd a kullancsok ( ettől több ideig a bolhák) ellen. Nonszensznek tartom, hogy 3 hetente fizessek 1500 vagy a másik fajtáért 2000Ft-ot. Mi a biztosíték, hogy azok mellett nem lesz kullancs a kutyában? Szerintem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!