Németjuhász mellé milyen csonterősítő ízületvédő kell? Most 4 hónapos a német juhászom és Royal Canin German Shepherd etetek vele egyre többet mozgok vele. Gondoltam hogy lehet kell valami kiegészítő ízületvédő csonterősítő készítmény Mit javasoltok?
Gf600 vagy Luposan, vagy esetleg ez is alkalmas rá és olcsóbb is :)
Ebből 60kg-onként kell 1 db, tehát töredéke kéne nektek napi szinten.
Viszont a royallal vigyázz, magas a fehérjetartalma, nehogy hirtelen nőjön és csonthártya gyulladás vagy egyéb probléma legyen!
Ill. az összetétele sem az igazi, sok benne a kukorica. Ilyen minőségben vannak lényegesen olcsóbb tápok is, ill. megfordítom, ennyi pénzért sokkal jobb minőségűt is tudnál venni! A Royalban leginkább a nevét kell megfizetni!
Egyetértek Alexandrával,a Royalnak csak a neve nagy.Az összetétele nem valami jó,ennyi pénzért kapsz jobbat is.(Orijen,Belcando,Acana,Brit Care,BritTaste of the wild)
Nézz szét ezek között és szerintem válts vmelyikre.
4 hónapos kölyökkel viszont nem hinném,hogy tudsz annyit mozogni,hogy egy JÓ táp mellett szükség legyen kiegészítésre.Nem szabad ilyen pici korban megerőltetni.Csak annyit mozogjon,amennyit a kutyus akar.Akkor viszont nem kell plusz.
Illetve,ha úgy látod,hogy mindenképp kell neki,mert hirtelen nőtt,vagy vmi probléma van,akkor mindenképpen beszélj állatorvossal,mert a rossz adagolás,vagy a rossz készítmény is kárt okozhat!
Az eszem megáll komolyan. Segítő szándékkal leírjuk a tapasztalatokat, felhívjuk valamire a figyelmed, te meg nekünk ugrasz, h nincs is kutyánk?
Ember, gondolkodj már!
Felőlem azzal eteted a kutyád, amivel akarod, a te döntésed, neked akartunk jót és a kutyádnak.
Remélem leellenőrizted a válaszolók legalább 90%-át,hogy ki mersz ilyet jelenteni.
Amióta én válaszolgatok (csak tudnám minek..)már többször láttam az Alexandra válaszát is,ha jól emlékszem neki bullmacija van,és nekem is van 2 kutyám,tehát itt már legalább 2 válaszolónak van kutyája :))
De akkor hallgass magadra és csinálj amit akarsz.Csak tudnám,akkor miért koptatod itt a billentyűzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!