A yorkim összekarcolta az ipadomat! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy véletlen egybeesés,de tudnotok kell az elősztorit is!:( Jöttem le a harmadik emeltről a másodikra,amikor a másodiknál ugye van ilyen kis lépcsőpihenő vagy mi a fene,és a kis picike yorkimban elbotlott a lábam,mert hát mindig jön utánam. és leestem a második emeltről az elsőre,és jól beütöttem a csípőmet. nagyon leszidtam linát,hogy miért kell mindig láb alatt lennie. erre felment a harmadik emeltre ahol a szobám van,és az ágyamon felfele volt forditva az ipadom,sé mire megyek fel az ipadomon a köremit karcolja a yorkim. mit tegyek? 13L :(((((2013. máj. 11. 20:09
11/23 compactegon válasza:
semmit. mit tehetnél? legközelebb vigyázz jobban a szarjaidra :)
csak azt nem értem, a kutya hogy ment be egyedül a lakásba a harmadikon?
12/23 anonim válasza:
Mert nem 3 emeletes társasházban laknak, hanem 3 emeletes házuk van! :) Kérdező, nem tudsz mit tenni, ha még van rá garancia elküldheted szervizbe.
13/23 A kérdező kommentje:
Apa azt mondta,hogy van ilyen Ipad szerelő ismerőse,vagy mi a szösz. Holnap elviszi,és megcsináltatja.Remélem sikerül megcsinálni:(( Kedveském,ha tudnád mi az a szövegértés,akkor tudnád,hogy nem 3 emeletes panelba lakunk. Mégis mit gondoltál,hogy a kutyám fel le rohangál a szomszédoknál? 3 emeletes családi házban lakunk,ahol lina gond nélkül cikázik a lépcsőkön...
2013. máj. 12. 10:51
14/23 anonim válasza:
Én sajnállak nagyon!!! De tényleg! Úgy gondolom hogy van miért sajnálnom téged, mondjuk nem az említett eset miatt... Leírnám, de úgysem értenéd... (jah, és nem azért mert irígy vagyok, nekem is van Ipad-em... :) )
15/23 anonim válasza:
Persze, végülis minden 2. ember megteheti, hogy 3 emeletes házban lakjon, bocsásson meg nekik az Isten, hogy azt merték gondolni, hogy panelban laktok, tiszta méltatlanság... :D
Amúgy.. ha nem tudsz vigyázni a dolgaidra, akkor így jársz.
16/23 anonim válasza:
De minek parázni a kijelzőn, ha attól már modernebbet is lehet kapni. A szülői törődést és szeretetet is le lehet tudni vele (...)
17/23 anonim válasza:
A kutyád neveletlen akár tetszik neked akár nem, és nem dicsekednék a helyedben hogy mennyire jól nevelt kutyám van ha ilyeneket megcsinál. Az, hogy 4 hónaposan szobatiszta semmit nem jelent az én kutyám 10 hetesen az volt és? Yorki nem való mindenkinek! Attól, hogy cuki masnija van és rózsaszín szoknyája van még következetes nevelést igényel amit tőled nem kapott meg, ezt bizonyítja, hogy bármikor felmehet az ágyra. Nincs nálatok hierarchia és falkavezér se vagy. Ez nem a te hibád, te se voltál következetesen nevelve, ezért nem is tudhatod, hogyan kell, erre a bizonyíték, hogy saját hibádból tönkre ment a géped és a szülők javíttatják saját költségükre ahelyett, hogy rád hárítanák a költségeket, hogy megtanuld értékelni azt amid van. Egy yorki terrier akinek már ilyen idős korában tisztában kell lennie az alapvető szabályokkal, mivel nem boldogulsz a nevelésével és nem is tudod miként kell azt ajánlom keress fel egy kutya iskolát ahol szakemberek segítenek majd neked, mert lehet még az új iphone telódat is tönkre vágja. Ha ilyen kicsi kutyát vettél számolnod kell azzal, hogy folyton lább alatt lesz és mivel pici folyton figyelni kell rá, a te hibád hogy elestél és nem az övé! Ha amiatt fogod leszidni hogy utánad jár akkor később egyáltalán nem lesz behívható. Vagy megneveled a kutyádat és szabályokhoz szoktatod vagy jobban vigyázol a dolgaidra.
18/23 compactegon válasza:
nem a szövegértéssel van baj, hanem a pontatlan megfogalmazással. Kedveském :)
19/23 A kérdező kommentje:
egyénként miért lenne az ipad szar? azért mert neked nincs? hát ez van. nem tanultak eléggé a szüleid;)!
2013. máj. 13. 15:16
20/23 sippara válasza:
Hű, de csúnyán fogod te megtanulni a dolgok értékét, kislány :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!