Mitol lehet hasmenese a kutyamnak?
Most 3 napja atvaltottunk Bosch-rol Dog Chow-ra (persze keverve adom meg neki), nagyon izlett neki. De ma reggel hasmenese volt 2x is. Jobban elgondolkodtam, h mitol lehet, es arra jutottam h csak 3 dologtol lehetet.
1. Az uj taptol, de furcsa, h csak 2 nap utan mutatkozott.
2.Most kicsit tobb mint 3 honapos, most kezdtunk el setalni, szval lehet h vmivel be volt fujva vhol a fu amerre szaglaszot.
3. A kutyam kb mindent megeszik amit megtalal, itthon persze nincs semmi ilyesmi, viszont amikor a nagyszuleimnel voltunk setalni, a nagypapam azt mondta h meg a tyukoknak szant "kevertbol" is evett.
Most etvagytalan, nem reggelizet, ebedelni ebedelt, viszont most nem akar vacsizni, maskor pedig mar kaja elott fel oraval ugralt mint az orult. Mit tehetek? Gondoltam ra, h fozok neki 1 kis rizst, jo otlet lenne? Am sztetek mitol volt? Hogyan tudnam letesztelni, h tenleg a kutyakajatol van-e anelkul h szegeny kutya igya meg a levet?
Hát ha ennyi új dolog jött be hirtelen az életébe,szinte lehetetlen pontosan megmondani,hogy mitől volt.A tyúk kaja evés,nyilván nem tett jót,attól is lehetett.A táptól is kijöhetett,azért a 2 nap után,mert mostanra jutott annyi a szervezetébe,hogy megfelelően érzékelje.
(Én személy szerint utálom a Dog Chow-t teli van gabonával,ha ebben az árkategóriában választani kell,akkor 100000% Brit.re szavazok)
Szerintem 4-5 napi rizs+csirkemell megfőzve,ha utána minden rendben,akkor EHHEZ (rizs+csirke) keverd szépen az új tápot.Ha megint elkezd fosni,akkor a táp a baj.
Ha nem kezd el,akkor valamit összeevett.
Amúgy az oltásai megvannak?
Ha egy táp már bevált,akkor maradj annál.Ne menj tovább,hogy hátha a másik még jobb lesz,mert a kutyus gyomra bánhatja.
Később,ha már idősebb lesz,akkor lehet még próbálkozni.
Én belcandot,vagy brit care-t.
Joserát semmiképp,nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!