Mit tehetünk, illetve Ő mit tehet ellenünk?
Ha valóban nem zavarja őket, akkor lehet érdemes lenne egy szavazást kezdeményezni a lakók között a közgyűlésen. Bár akkor is mit tudnának tenni :S ha leszavaznak téged akkor el kéne távolítani a kutyát? ááá ördögi kör, de ha csak két embert zavar, akkor lehet nyert ügyed van. Esetleg a közös képviselőt kerülőúton felkeresni és elbeszélgetni vele a lehetőségekről.
Sok sikert!!
Ma már volt ilyen kérdés: [link]
Amúgy a 10 perc ugatás se normális, olvass a szeparációs szorongásról. Az én kutyám hangját se hallod egész nap, ha nem csengetnek be. Akkor is ugat kettőt és köszöni szépen, elvégezte dolgát.
Mini havanese meg nincs.
De ha tényleg idegesítően ugat és sokszor, akkor kérhetnek ellentetek birtokvédelmi eljárást, amit ha elvesztetek, akkor vagy megtaníjátok a kutyát csendben maradni, vagy mennie kell.
Köszönöm szépen a választ!Hát lehet nincs mini,de szerencsére nem nőtt nagyra,igazából nem is ez a lényeg!
Szeretetre méltó akár milyen fajta,de legalább tanul az ember mindig valami újat!
Szerintem kérd meg hogy mutassák meg azt a jogszabályt ami szerint nem tarthatsz kutyát. Cserébe mutasd meg nekik ezt. [link]
Az előbb találtam egy másik kérdésnél. Persze az is jó lenne, ha megtudnátok tanítani a kutyust hogy csendben maradjon. Ha elmentek otthonról akkor ne simizzétek előtte mert növelheti a frusztrációját. Ha csak elmentek hamarabb lenyugszik.
"a kutyus kb 10 percig ugat (hiszen hiányzunk neki)"
Ennek semmi köze a ragaszkodáshoz, ezt szeparációs szorongásnak hívják, gond van a falkasorrenddel.
Szép is lenne, ha minden lakában tartott kutya ugatna, ha egyedül hagyják...
Olvasd el Jan Fennel Kutyapszichológia című könyvét, sokat fog segíteni, hogy megértsd, és orvosold a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!