f#sznak néztem meg :'(
megértünk a kipusztulásra.
Basszus ilyet többé ne kérlek.
Tudom nem kellett volna megnéznem,bár nem néztem végig,mert már akkor elkapott a sírás mikor a kutyus lekerült a földre...
Mocsok szemétládák,hogy szakadt volna az édes mucijukba a fejük.Ő csak játszani akart és aztán menekülni szeretett volna,amit nem hagytak neki!DE kérdem ÉN,hogy az a sok mulya degenerált idióta ember,miért nem ment oda leállítani őket?????Ha előttem valaki ilyet csinált volna,tuti elveszem a kutyát tőle!
Volt már ilyen tapasztalatom 7 éves koromban,amikor egy ismerős hozott először és utoljára haza suliból az alatt a 30perces út alatt össze vissza vert egy kölyök rotit,csak azért,mert odaszaladt egy idegenhez.Mikor haza értem szóltam anyunak aki abban a pillanatban elkobozta a kölyköt a pasitól.Soha többé nem kapta vissza és én soha többé nem láttam,anyu azt mondta,hogy nem kell olyan ismerős,aki állatokat kínoz és megakarta ölni a kis kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!