Mi a különbség a sintér telep, menhely, gyepmesteri telep között?
Nálunk egymás mellett van a gyepmesteri telep, meg a menhely, és a gyepmesterin altatnak két hét után, ha minden igaz, a menhelyre meg azok a kutyusok kerülnek, amelyikekről tudják, hogy nem fogják elaltatni, mármint biztos, hogy nin rá szükség.
Tudtommal a gyepmesteri telep meg a sintértelep egy és ugyanaz, de én sem akarok butaságot mondani.
Naszóval:
Sintértelep, másnéven gyepmesteri telep, egészésgügyi telep, állategészségügyi telep. Ez mind egy és ugyanaz.
Gyepin a befogott kutyák törvény szerint 14 nap után altathatóak. A gazdák által leadott kutyák pedig azonnal. Tehát ha teltház van, és te beviszed a kutyádat, akkor valószínűelg átvétel után le is altatják.
Menhely: ELVILEG nem altatnak, de ezt a legtöbb menhely csak kamuzza. Tudok mondani olyat, ahol heti rendszerességgel van altatás, de olyat is, aki kifejezetten azzal reklámozza magát, h nem altat, közben meg komplett lista van az altatásra váró kutykról.
Első vagyok:
Nálunk gyepi van és ott nem altatnak (elvileg). Van olyan kutya, amelyik évek óta van bent. Aztán lehet, hogy ez is kamu.
Szerintem mindenhol altatnak, mert rengeteg kutya kerül be, és már rég nem lenne hely az összesnek..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!