Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy német törpe pinschernek...

Egy német törpe pinschernek elég napi 3 óra mozgás?

Figyelt kérdés

1 óra agyi lefárasztás, 1-2 óra rohangálás-játék, a maradék pedig pórázon. Hétvégénként, ha úgy adódik kirándulás/frizbi, esetleg agility.

És ha valaki tud mondani megközelítő árat, megköszönöm.

2013. máj. 9. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem egy ilyen kicsi kutyának elég napi 3 óra, a lényeg, hogy annyit vidd, míg lefárad. :) ha nem lesz neki elég, úgyis kaparja az ajtót, jelzi, hogy szeretne játszani, és akkor meg tobbet mozogtok :D kitapasztalod majd, de kutyás oldalakon is utánanézhetsz, mennyire aktív a fajta.
2013. máj. 9. 13:57
 2/4 A kérdező kommentje:

Alba123: lehet, hogy igazad van... :D Találtam egy kennelt, és elég érdekesek (nem mintha baj lenne) feltüntetik az eladó kutyusaik árát, és ezüstkoszorús mestertenyésztő. És ehhez képest nem is annyira "horrorisztikus" a kutyusok ára.

Visszatérve a válaszodra: kösz, szerintem ez lesz.

2013. máj. 9. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze :) A legtöbb kutya nem sétál 3 órát sem.
2013. máj. 9. 14:19
 4/4 A kérdező kommentje:

# 3/3: xD

Kivéve az apámnál tartott foxi. Ő 25 lefutott km mondja azt, hogy lepihenek fél órára, utána újra pörög, mint egy őrült... xD Látszik, hogy foxi.

2013. máj. 9. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!