Vasárnap töltöm a 17hetet. Már alig várom a január 6-át akkor megyek uh-ra, tudni fogom már akkor a baba nemét? Nem baj ha még semmit nem érzek (mozgás)? Ugye nincs baja a babámnak?
Mindenki más-más időpontban érzi a baba mozgását először.Én első babás vagyok,de már a 15.héttől éreztem.Van aki csak a 20.héten érzi először ez változó,ne aggódj minden rendben van!Nekem a 18 heti uh-án mondta a doki hogy valószínű kisfiú,azóta minden ultrahangon ezt erősíti meg a doki:)!Most vagyunk a 31.héten!Általában a fiúkat,elöbb és nagyobb biztonsággal állapítják meg.De hát biztos csak akkor lesz,ha kibújik:)!
Boldog babavárást!
Sya!
Én az elsö babámat várom és 17 hetesen elöször buborékolást éreztem de egész nap és utána pedig enyhe rugásokat!
Mostanra pedig már este elég eröseket tud rugni a kisfiam:D!
Nekem 16 hetesen nemtudta megmondani a nögyógyász mert nagyon szégyenlös volt végig:)!
De a 19 heti genetikai uh-n megmondták hogy kisfiu lesz:)!
Boldog babavárást!
20 hetes kismama
Szia én 16+2napos vagyok és ma azt mondta a doki, hogy nem lát kukit sehol, és a foltok alapján inkább kislány a tapasztalat szerint. De az ő gépe nem olyan spéci, majd a genetikain többet tud mondani! :)
Persze, ha szégyenlős, akkor akár végig takargathatja magát! :)
Nekünk a 18.hetin mondták, hogy fiú lesz, bár nem nagyon akarta megmutatni, ráült, de aztán csak elmozdult!
Hamarosan te is érezni fogod a mozgását. Először lehet, hogy egy kis bugyborékolást, vagy kaparászásfélét érzel csak. Próbáljátok meg pároddal egyik este, hogy ha már fekszel, hogy a párod a pocidra hajtja a fejét és figyel, lehet, hogy már érezni fogja az apró rúgásokat. Nálunk ez bejött! De türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!