Van valakinek Japán Akitája? Nehéz vele?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam róla és elég nagy falatnak tűnik, viszont nekem nagyon bejön és komolyan fontolóra veszem, hogy vegyek egyet. Baromira hűséges :)2013. máj. 7. 21:05
1/9 anonim válasza:
Általában minden fajta "baromira hűséges "
2/9 A kérdező kommentje:
De ez a fajta különösen... Egy Japán embert minden reggel munkába menet elkísért a vonathoz és hazafelé megvárta. Egyszer meghalt munka közben ez az ember és a kutya élete végéig minden délután őt várta az állomáson. Még szobrot is emeltek neki...
2013. máj. 7. 21:28
3/9 anonim válasza:
Ja,,,, ha te film alapján ítélsz :))
5/9 anonim válasza:
6/9 nagy568 válasza:
Valóban hűséges, viszont sokat kell vele foglalkozni, a kutya ovi és iskola ennél a fajtánál szerintem kötelező!
7/9 nagy568 válasza:
egyáltalán nem nehéz eset ha foglalkozzol vele.én egy kan akitát együtt tartok egy kan pulival és semmi baj nincs velük.sokan azt mondták hogy meg fogja ölni a pulit, ami egyáltalán nem igaz. nem kell mindent elhinni amit itt leírnak egyesek.
8/9 Yukióóóó válasza:
ne a film alapján vegyél kutyát ,mert.... azt láttad ! olvass utána ,hívj fel tenyésztőket és kérdezd őket a kutyáról milyenek !! nekem amerikai volt 13 évig ,most japán szukám van én kis naiv azt hittem tök egyforma a két típus hát nem tűz-és víz !! Első kutyának lehet nem ilyet kellene venned túl nagy falat lenne :-) !!
9/9 anonim válasza:
Nekem van akita inum,és egy befogadott tacskóm. A tacsim sokkal agresszívabb és támadóbb az akitánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!