Szuka kutyám most tüzel. Ma elszökött. Tüzelés alatt lehet - evemhes?
Ma elszökött 6 hónapos Beagle kutyám. Először tüzel. Már 3-4 napja tart. Ma elszökött,pedig nagyon vigyáztunk rá. Sajnos nekem és a tesómnak suliba kellett mennünk. Anyum és apum dolgozott. 2 óra körül értünk haza. A kutyus a ház előtt várt.
Kérdésem: Magára engedi -e a kan kutyákat amíg tüzel?
Lehet -e vemhes?
Baj lehet -e ilyen korban a vemhesség? Ha igen,mik a veszélyei?
Az a baj hogy jelenleg nincs elég pénzünk az ivartalanításra.
Nagyon szeretjük a kutyust. Nem akarjuk hogy baja legyen.
Nincs más megoldás?
Köszi a választ.
Magára engedi, a tüzelésnek ez a lényege. Hogy hányadik naptól, ezt pontosan nem tudom.
Igen, baj ebben a korban a vemhesség. Amint nem tüzel, én vinném ivartalaníttatni a helyetekben!
Igen, pont ilyenkor lehet vemhes.
És igen, baromi nagy baj ilyenkor a vemhesség.
1: nem tudod milyen kutya csinálta fel, ha sokkal nagyobb ,akkor bele is halhat.
2: fiatal kutya még, leáll a teste a fejlődésben és nagyon kimeríti az ellés, mivel fiatal, az se biztos, h gondozza majd a kicsiket
3: rengeteg keverék kutya van már, semmi szükség újabb alomra
Menj el az rovoshoz és kérj ivartalanítást, MOST!
beszéljétek az állatorvossal,hogy nincs elég pénzetek,de nem akarjátok,hogy megszüljön max 20 ezer lenne a műtét..részletbe kifizetitek..
a kutya elpusztulhat a szülésbe,mellesleg,hogy kölyök nem fog a kölykeivel foglalkozni és akkor elpusztulnak vagy nektek kell etetni 2 óránként éjszaka is!!!
kell ez nektek??
irány a doki!
Köszi a válaszokat. A kutyusunk 2 másodperc alatt tűnt el. Meg sem lehetett fogni. Nagyon vigyáztunk rá.
Van ahol azt olvastam,hogy amikor vérzik,akkor még nem engedi magára a kanokat,csak ha már puha pérája. Még nincs megpuhulva. Remélem,hogy nem lesz vemhes.
Remélhetőleg a mi kutyusunk se engedett magára kant.
Amúgy eléggé fél más kutyáktól és tegnap sem engedett fiú kutyát a pérája köré.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!