Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik az erősebb a jagd...

Melyik az erősebb a jagd terrier vagy a foxterrier?

Figyelt kérdés
?
2009. szept. 29. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
a pitbull
2009. szept. 29. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Jagd terrier.
2009. szept. 29. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen a pitbull. Menj már a hülyeségeiddel nem unod még? Még jó hogy csak pár havonta szúrsz be egy ilyet.
2009. szept. 29. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát vadászni inkább a Jagd terrier a jó. Nagyon kemények,imádom őket.

Viszont ha csak őgy tartani kell,akkor jobb a Foxi,igaz az is velejéig vadászkutya és ők is kis gyilkosok.

Na de a kérdésedre válaszolva, a Jagd terrier keményebb.

Esetleg ha érdekel: a jack és parson russelek is keményebbek mint a foxik,csak sajna haladnak a divatkutya cím felé.

2009. szept. 29. 17:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Még nem unom mivel ez az első kérdésem ezen az oldalon és nem arra gondoltam hogy verekednek hanem arra hogy a vadászatban hogyan jeleskednek
2009. szept. 29. 20:12
 6/9 anonim válasza:

Nekem volt mindkettő:D

a Jagd terrier rüvid ideig tartózkodott nállam, a foxit 7 évig neveltem, sajnos nem él már.

hasonlóságok: mindkettő jó vadász, már ha labdát lát, ugrik rá mint a veszett, vadászaton nevelni kell őket mert nyughatatlanok, okosak, inteligensek és végtelenül kedves kutyák

külömbségek: a foxi a fenti tulajdonságok mindegyikében jobb:)) szóval viccen kivül, láttam gyáva foxit de nagyrészük egy örült bohóc kutya, semmitől nem félnek, legalábbis az enyém

egymás ellen is egyértemü lenne a dolog, de nem ez volt a kérdés:)

2011. márc. 9. 15:54
 7/9 anonim válasza:
en azert a Foxit valasztom, mert van egy k. Azsiai Juhaszom, eleg gyava mert fel a nagybatyamtol o_o! de a foxterrierem nagyon bator, ha egy medve elemszokne gondolkodas nelkul nekiugrana...egy igazi bajnok az a kutya, nem egyszer bizonyitotta$
2012. jan. 7. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműene a jagd,mivel ők nem lettek szarrá tenyésztve mint a foxik,akik inkább kiállítási kutyák. Fizikálisan hasonlók,de a jagd mentalitása össze sem hasonlítható a hazánkban élő foxikéval. A jagd sokkal konokabb, rendkívül domináns és rettenthetetlen, és mint tudjuk,sokszor két kutya(de pl farkasok közt is) a kutya fellépése fontosabb,mint a fizikai felépítése.
2013. nov. 29. 08:48
 9/9 Liro1 ***** válasza:
jagd! erősebb robusztusabb minden téren (állkapocsban is)
2014. febr. 10. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!