Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lenne egy kérdésem?

Lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

van egy német juhász kis kutyám most 9 hetes és van neki egy nagyon rossz tulajdonsága,... meg akarja mindig enni a saját kakiját ( ha nem vagyok ott, és nem szólok rá akkor meg is csinálja...

ha lebukott hogy megeszi, akkor is beválalja a következő "kakát"

hogy tudnám erről le nevelni ?

légyszi segítsetek,adjatok valmi jó tanácsot mert nem "akarok" egy kaka zabáló kutyát.

(mindig rászólok hogy nem szabad, akkor abba hadja de ha elmegyek távolabbra akkor fojtatja...)

már arra is gondoltam, hogy a tápban lehet valami aminek az illatát,szagát ugyanúgy megérzi a székletében.

2013. máj. 6. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem egy angol cocker spánielem van, és mikor kicsi volt, ő is mindig megette ,,volna" a saját kakiját,csak mindig összeszedtem gyorsan,de volt amikor nem érkeztem és megette.A kicsik ilyenek, 12 hónapos kor felett már nem csinálják.Rengeteg kutya szereti megenni az ürülékét amikor kicsi, úgyhogy nyugi pár hónap és kinövi.
2013. máj. 6. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mikor meglátod hogy eszi nagyon szidd le és esetleg fújd le a kakát paprikasprayel.
2013. máj. 6. 19:45
 3/9 A kérdező kommentje:

"Rengeteg kutya szereti megenni az ürülékét amikor kicsi, úgyhogy nyugi pár hónap és kinövi"

kössz!:)

remélem ő is...

2013. máj. 6. 19:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Utalhat a táplálék rossz minőségére,vagy nem megfelelő felhasználására is,tehát valamilyen tápanyaghiányra.Próbákozz tápváltással,vitaminnal,ill.mozgasd eleget,fáraszd le,mert az is elképzelhető még,hogy unalomból csinálja és ezzel szeretné felhívni a figyelmed.Akármi is a kiváltó oka,mindenképp utána kell járni és megszüntetni.(Kölyökkutyáknál egyébként gyakori jelenség,tehát megijedni nem kell,de érdemes foglalkozni a dolog megoldásán)
2013. máj. 6. 21:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit:)
2013. máj. 6. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel eteted? Az áruházakban kapható pedigre, chappy, darling, stb tápok annyi ízfokozót tartalmaznak hogy a kutyák számára a kakinak is vonzó kellemes illata marad tőlle. Erről nem biztos hogy le fog szokni sajnos. Utalhat még hiány betegségre is, pl kálium hiányra. Ezt banánnal pótolhatod. Eseteg próbálj ananászlét keverni az ételébe, ez kellemetlen szagúvá teszi a székletet és valószínűleg nem fogja megenni. Nem kell belölle sok, kevesebb mint fél deci naponta.
2013. máj. 6. 21:31
 7/9 A kérdező kommentje:

ilyet kap:

[link]

2013. máj. 6. 22:08
 8/9 A kérdező kommentje:
(pedigree vital junior)
2013. máj. 6. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Akkor nagyjából meg is van az ok! Sajnos a pedigee nagyon rossz minőségű eledel. Ráadásúl ahhoz képest drága is. Ha megnézed az összetételét akkor azt láthatod hogy a hústartalma 10% alatt van, és az is állat melléktermék, ami bőr, csont. Emellett viszont tele van íz fokozóval, szinezékkel, sójával, ez utöbbot a gyártónak nem is kell feltüntetni a csomagoláson.Ez a táp nem megfelelő a kölyöknek ha azt akarod hogy egészséges felnőtt legyen. Ráadásúl drága egy 15 kg-os zsák, kb 7000ft.

Belinkelek neked egy tápot ami kb ugyan olyan árban van csak sokkal jobb minőség nézd meg az összetételét. Rendelni tudod, pillanatnyilag ezen az oldalon a legjobb. [link]

2013. máj. 7. 05:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!