A kutyámat lepik a szúnyogok hogyan lehetne ellenük védekezni?
Figyelt kérdés
van valami spray, kenőcs ? van rajta bolha nyakörv de az szúnyogokat nem tántorítja vissza , amúgy egy vastag bundájú kutya német juhász de még is lepik2013. máj. 6. 18:44
1/8 anonim 

válasza:

Vannak olyan nyakörvek, melyek a szúnyogok ellen is jók.
2/8 anonim 

válasza:

Scalibor nyakörv jó szúnyog ellen is.
Én tegnap kevertem ki netes recept alapján szúnyogok elleni lötyit, tapasztalatom még nincs vele, de az biztos, h ebben az esetben gyakran kell fújni a bundáját, úh a nyakörv jobb megoldás, ha kinti kutyáról van szó.
3/8 anonim 

válasza:

Találtam egy jó táblázatot a népszerű termékekről. A táblázatban látható mi mennyi ideig és mire hat: [link] Érdemes utána olvasni ezeknek.
Ezen kívül én javaslom még a Stronghold nevezetű spot-on rendszeres használatát szívférgesség és bőrférgesség ellen, mert sajnos egyre több kutya lesz szívférges, ami gyógyíthatatlan.
4/8 anonim 

válasza:

Gondolom a pofáját csipkedik. Vape stifttel egy húzás végig az orráig, egy a homlokára és máris békén hagyják. Az enyémeken is scalibor van, de a szúnyogokat nem zavarja.
5/8 anonim 

válasza:

a scalibor "sima" szúnyog ellen nem jó "csak" a lepke szúnyog és dalos szúnyog ellen. Sima szúnyog ellen pl advantix jó... és nyaranta jó havonta egy milbemax is szívférgesség ellen
6/8 anonim 

válasza:

Scalibor nyakörv nekünk bevált "sima" szúnyog ellen is. Ezen kívül még az Advantix csepp jó ellenük.
7/8 anonim 

válasza:

Nekünk a frontline combo jött be.
8/8 anonim válasza:
szúnyogirtást kell végezni a kertben
irtas-sos.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!