Szerintetek milyen kutya való panelbe? (többi lent)
Figyelt kérdés
kb. 45-50 m2 terülteű lekásba, szeretnék kisebb testű kutyát, lehetőleg csendes, kevesebb mozgsigényű.2013. máj. 5. 15:21
11/14 anonim válasza:
Nekem törpe uszkárom van, de őt is napi 3 órát sétáltatom, pedig nem számít nagy mozgásigényűnek.
12/14 anonim válasza:
"angol véreb(basset hound),tacskó"
írta valaki.... kezdjük ott hogy az angol véreb nem basset hound ha erre gondolt, illetve a tacskó és a véreb semmiképp sem szobakutyák.
Neked jó lenne vagy menhelyi kutya vagy ha fajtisztához ragaszkodsz akkor pincsi, bichon, mopsz vagy a francia bulldog. Nézz utána picit melyik kutyának mekkora a mozgásigénye és az után válassz kutyát magadnak! :)
13/14 sippara válasza:
Olyan kutya való neked (mert a kutya tartásához - egy két kivételtől eltekintve - semmi köze ahhoz, hogy hol laksz), amivel elbírsz, és aminek képes vagy kielégíteni a mozgásigényét. Nekem husky keverékem van 39 négyzetméteren két macskával és köszöni szépen, jól érzi magát (napi 3 óra sétával, bandázással, labdával), itthon csak alszik, most is itt szuszog mellettem. Ha ennyire nem tudod, mit akarsz, tényleg érdemes lenne menhelyről örökbe fogadni akár már felnőtt kutyát.
14/14 Verbőczi Dávid válasza:
Palota pincsi . Nekem pincsim van és nem szokott sokat ugatni meg pláne udvaron tartjuk . Bírja az a sok mozgást , pihenni is tud ám :-) http://www.youtube.com/watch?v=n4YPKGfYyKQ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!