Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elengedhetem a kutyámat? Nem...

Elengedhetem a kutyámat? Nem fog eltűnni, elszökni?

Figyelt kérdés
10 hónapos nagytestű nagyon barátságos kutyám van, de nem merjük elengedi sétánál. Első félelmünk, hogy elszalad és nem látjuk többé, olyan helyen nem engednék el ahol emberek vannak, mert utánuk szaladna barátkozni. Viszont réten félek, hogy elszalad valami nyuszi után stb. Mivel még nem nagyon volt elengedve, ezért nem tudom vissza jönne-e? Ha kutyákkal vagyunk elengedem játszani, nincs gond. A kutyasuliban is szépen visszajön, sőt ha elfárad akkor odajön és leül mögém. Vajon nem tűnne el ha elengednénk sétánál? A múltkor elengedtem csak pár percre, majd megkötöttem és újra elengedtem, nem volt gond.De valahogy mégis félek, hogy elszalad és nem látom többé. Alaptalan? Valaki van hasonló helyzetben?
2013. máj. 5. 08:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem nagyon húz akkor vegyél flexi pórázt vagy valami olyat ami hosszúra nyúlik és ha nem megy el melőled akkor elengedheted de ha viszont elmegy messzire akkor maradj a kicsi póráznál és ha meletted megy jutalom falattal jutalmazd :) nekem flexi pórázom van és sokat segít :D
2013. jún. 20. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!